אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

59510 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ’וק : “תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה.”

יוסף : “היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת.”

238
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירית

היי ניקי, אף פעם לא קניתי אסאדו, אני רואה שיש אסאדו עם עצם ובלי עצם. מה מתאים?

מור

האם אפשר להשתמש בבשר מספר 6 למתכון זה?

רות

הי ניקי,
האם מתאים להוסיף למתכון הזה גם סלרי?

הדס

היי ניקי, שמתי עכשיו חתיכות בינוניות של אסאדו בסיר יחד עם כף גדושה פפריקה מתוקה ומל”פ וכיסיתי במים וסגרתי על הסיר באש בינונית.
טיגנתי בצל ושמתי בקערה בצד. יש לך רעיון איך לשדרג את האסאדו ברוטב טעים כשיסתיים הבישול שלו? פשוט זה פעם ראשונה שאני מכינה…

משה

שלום לך ניקי, פעם ראשונה שניסיתי להכין אסאדו, הרוטב יצא פצצה, אבל לא מפורט מפסיק איך לעשות את הבשר – כמה זמן לטגן, איזה גודל חתיכות צריכות להיות וכו’. וחבל.. לא יצא לי לא מספיק רך.
אשמח אם תוסיפי פירוט למתכון הנ”ל. כי תמיד המתכונים שלך יוצאים לי טוב בטח גם זה אמור להיות טוב.

פולינה

האם אפשר להכין בסיר לחץ ולקצר את זמן הבישול? אם כן כמה זמן לבשל בסיר לחץ? תודה

אילנית

אפשר שום בשילוב היין בתוספת