יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים

עוף בתנור עם זיתים

20 אוגוסט 2014
(Visited 8,028 times, 1 visits today)
עוף בתנור עם זיתים

כרעיים בתנור עם זיתים

ביקשו ממני כל כך יפה איך אפשר לומר לא ? ביקשו תבשיל של זיתים בתנור יחד עם עוף ושיהיה רוטב טעים שיוכלו להניח הכל על אורז לבן. זה נשמע טוב נכון ? אז הלכתי להכין, אח כמה טעים!

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
(כנפיים, שוקיים, ירכיים)
2 בצלים
30 עגבניות שרי
4 תפוחי אדמה בינוניים
קופסת זיתים מגולענים פרוסים
2 – 3 כוסות מים
2 שיני שום
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. למלא סיר עם מים לבשל את הזיתים 10 – 15 דקות לסנן ולחזור על הפעולה.

2. לקצוץ את הבצל לשים בסיר 3 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות להוסיף את השום להמשיך לערבב.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לחתוך את את העגבניות שרי לקוביות להוסיף לבצל ולטגן כשתי דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כמה דקות.

5. להכניס את הזיתים והעוף לנער שישקע ברוטב להכניס לתנור מכוסה לשעתיים.

עוף בתנור עם זיתיםעוף בתנור עם זיתים

הרשם
עדכן
97 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,

פלפל שאטה זה בעצם צ'ילי רגיל או שזה שני תבלינים שונים? ואם כן, מתאים להשתמש כאן בצ'ילי בגרוס במקום טחון?
אני מעדיפה בלי תפו"א כדאי להוריד או שעדיף ללכת על מתכון אחר? צריך להוסיף משהו אם אני מורידה אותם?

תודה מראש, האתר שלך מושלם

באיזה שלב להוסיף תפוחי אדמה?

ניקי, יצא סוף!!! את אלופה!!
תודה 🙂

היי, למה לחלוט את הזיתים?.. אי אפשר להכניס ישירות מקופסת שימורים?

היי ניקי בוקר טוב, לא לטגן את העוף בכלל?

הי ניקי. יש טעות בסעיף 2 בהכנה, כתוב לקצוץ את העגבניות – צריך להיות בצל

הי ניקי,
מה שלומך?
האם ניתן לכסות עם מכסה זכוכית?