כרעיים בחרדל ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים בחרדל ודבש

כרעיים בחרדל ודבש

העוף מעולה! מתכון מנצח קל טעים ועסיסי לעוף נהדר. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. אני אוהבת מתכונים קלים שהילדים שלי מלקקים ת’אצבעות. המתכון הזה נכנס למחברת המתכונים אני מכינה אותו באופן קבוע.

4 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
כפית חרדל רגיל
כפית פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך

הכנות:

1. אני ממליצה להפריד בין השוק והמשולש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים לתבל את העוף יפה מכל הצדדים ולהשרות כשעה, אפשר גם יותר.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה להניח את העוף ולהכניס לתנור.

*4. לאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בכנפיים זמן אפייה 45 דקות. המרינדה הזאת מתאימה למנגל.

47612 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים בחרדל ודבשכרעיים בחרדל ודבש

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : “מנה מצויינת שהפכה לקבועה על שולחן השבת”

ינאית : “יצא טעים וקל אהובתי ניקי. תודה כתמיד”

טליה : “זה כל כך טעים!!!! מינימום הכנה מקסימום טעם:) תודה!!”

חיה : “הוספתי גם תפוחי אדמה שחלטתי ושיני שום. יצא מעדן!! תודה רבה”

לאה : “מכינה היום את המתכון הנ”ל, הכנתי מלא פעמים ונטרף, וגם היום “תהיי” על שולחננו.”

יפעת : “המתכון הזה קצר מחמאות! והוא כ”כ פשוט..

260
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסכה

שלום, ניקי!
האם יש צורך לכסות את העוף כאשר מכניסים אותו לתנור?
תודה:-)

יניב

אהלן
קודם כל תודה על כל המתכונים המעולים כולם יוצאים מצוין.
שאלה אני אופה ב180 מעלות זה גם בסדר כן?
שעה?
כי ראיתי שב190 זה אחרי חצי דעה כבר תופס צבע קצת מדאיג.
יש לי תנור חדש.
שמתי טורבו בישול מלמטה מלמעלה ומאוורר

שירה

האם אפשר בלי פפריקה?

ללי

הי ניקי
יש לך מושג למה אני לא מצליחה ליצור לי מחברת?
אני לוחצת על הוספת המתכון למחברת ומופיע לי שהוא נוסף אך בפועל המחברת ריקה

יש לך מושג למה זה קורה?

אורלי

היי ניקי, ראיתי ששאלו על הוספה של תפו”א, מה לגבי בטטה? מתאים? גם לבשל מעט לפני ולהכפיל את המשרה?
תודה רבה (שאת קיימת)

חגי

אפשר להוסיף תפוחי אדמה למתכון?

לימור

ניקי את אלופה! כיף שיש אותך.
אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בחרדל דיז’ון?

1 14 15 16