כרעיים בחרדל ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים בחרדל ודבש

כרעיים בחרדל ודבש

העוף מעולה! מתכון מנצח קל טעים ועסיסי לעוף נהדר. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. אני אוהבת מתכונים קלים שהילדים שלי מלקקים ת’אצבעות. המתכון הזה נכנס למחברת המתכונים אני מכינה אותו באופן קבוע.

4 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
כפית חרדל רגיל
כפית פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך

הכנות:

1. אני ממליצה להפריד בין השוק והמשולש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים לתבל את העוף יפה מכל הצדדים ולהשרות כשעה, אפשר גם יותר.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה להניח את העוף ולהכניס לתנור.

*4. לאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בכנפיים זמן אפייה 45 דקות. המרינדה הזאת מתאימה למנגל.

71570 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים בחרדל ודבשכרעיים בחרדל ודבש

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : “מנה מצויינת שהפכה לקבועה על שולחן השבת”

ינאית : “יצא טעים וקל אהובתי ניקי. תודה כתמיד”

טליה : “זה כל כך טעים!!!! מינימום הכנה מקסימום טעם:) תודה!!”

חיה : “הוספתי גם תפוחי אדמה שחלטתי ושיני שום. יצא מעדן!! תודה רבה”

לאה : “מכינה היום את המתכון הנ”ל, הכנתי מלא פעמים ונטרף, וגם היום “תהיי” על שולחננו.”

יפעת : “המתכון הזה קצר מחמאות! והוא כ”כ פשוט..

303
תגובות

  הרשם  
עדכן
hadas paz

היי הכנסתי לתנור אולם שכחתי לזלוף על זה שמן זית.האם קריטי?

שרונה

היי ניקי.
לפני שאני מכינה את העוף אני מרתיחה אותו כדי שיצא כל הלכלוך הלבן הזה. אפשר אחרי ההרתחה להשרות רגיל? והאם זה מקצר זמני אפייה?
תודה ויום טוב!

מור

היי ניקי,
שאני עושה עוף בתנור מצטבר לי הרבה נוזלים והרוטב לא נהיה לי סמיך, מה אפדר לעשות?
תודה מראש

אדוה

היי:-) אפשר סילאן במקום דבש וחרדל דיז’ון במקום חרדל? במידה וכן-באותן הכמויות?

מיכל

היי,
האם לכסות עם נייר אפייה?

דקלה

היי ניקי
אין לי שמו זית, רק קנולה
כדאי לנסות?
תודה

הני שטיינברג

האם אפשר להשרות כל הלילה?
אם אני רוצה להכין למחר – האם עדיף לאפות רק חלק מהזמן יום קודם או שעדיף לאפות עד שיהיה מוכן ורק לחמם למחרת

1 9 10 11 12 13 19