


כרעיים בחרדל ודבש
העוף מעולה! מתכון מנצח קל טעים ועסיסי לעוף נהדר. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. אני אוהבת מתכונים קלים שהילדים שלי מלקקים ת’אצבעות. המתכון הזה נכנס למחברת המתכונים אני מכינה אותו באופן קבוע.
4 מנות
מרכיבים:
4 כרעיים
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
כפית חרדל רגיל
כפית פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך
הכנות:
1. אני ממליצה להפריד בין השוק והמשולש.
2. לשים בקערה את כל המצרכים לתבל את העוף יפה מכל הצדדים ולהשרות כשעה, אפשר גם יותר.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה להניח את העוף ולהכניס לתנור.
*4. לאפות כשעה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בכנפיים זמן אפייה 45 דקות. המרינדה הזאת מתאימה למנגל.
גולשים מכינים וממליצים:
לירון : “מנה מצויינת שהפכה לקבועה על שולחן השבת”
ינאית : “יצא טעים וקל אהובתי ניקי. תודה כתמיד”
טליה : “זה כל כך טעים!!!! מינימום הכנה מקסימום טעם:) תודה!!”
חיה : “הוספתי גם תפוחי אדמה שחלטתי ושיני שום. יצא מעדן!! תודה רבה”
לאה : “מכינה היום את המתכון הנ”ל, הכנתי מלא פעמים ונטרף, וגם היום “תהיי” על שולחננו.”
יפעת : “המתכון הזה קצר מחמאות! והוא כ”כ פשוט..
שלום וברכה! האם צריך לכסות את העוף בתנור?
היי ניקי,
האם מתאים לתבל את העוף מהיום ולהכניס לתנור רק מחר בבוקר לארוחת ערב שבת?
היי ניקי, מה שלומך? אני מתחילה עבודה חדשה ואינטנסיבית בשבוע הבא ורוצה להכין מראש מנות כמו זו ולהקפיא (ואח”כ רק אצטרך להכין תוספת מהירה כמו אורז, פסטה וכו’). כמה זמן סביר לשמור את זה במקפיא?
היי ניקי באיזה חרדל מדובר ?
האם בכל סוג של חרדל או חרדל דיזון
האם יש רוטב לעוף?
ניקי המדהימה,
שתי שאלות לי אלייך,
1. אין לי תנור בשרי, מתאים לבשל?
אם כן, כמה זמן?
2. האם תוכלי להמליץ לי על תוספות מתאימות לזה?
תודה רבה על האתר ה”אין מילים” הזה.
נשמע טעים מאוד (כרגיל לגמרי באתרך הנהדררר)
אין לי דבש/סילאן/מיפל כרגע וכל מתכון שאני פותחת יש בו אחד מאלה.
מה עושים? איך מגיעים לעוף בתנור טעים שכזה בלעדיהם? אשמח לעזרה ממך. 🙂