כרעיים בחרדל ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים בחרדל ודבש

כרעיים בחרדל ודבש

העוף מעולה! מתכון מנצח קל טעים ועסיסי לעוף נהדר. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. אני אוהבת מתכונים קלים שהילדים שלי מלקקים ת’אצבעות. המתכון הזה נכנס למחברת המתכונים אני מכינה אותו באופן קבוע.

4 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
כפית חרדל רגיל
כפית פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך

הכנות:

1. אני ממליצה להפריד בין השוק והמשולש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים לתבל את העוף יפה מכל הצדדים ולהשרות כשעה, אפשר גם יותר.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה להניח את העוף ולהכניס לתנור.

*4. לאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בכנפיים זמן אפייה 45 דקות. המרינדה הזאת מתאימה למנגל.

49765 צפיות 68 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים בחרדל ודבשכרעיים בחרדל ודבש

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : “מנה מצויינת שהפכה לקבועה על שולחן השבת”

ינאית : “יצא טעים וקל אהובתי ניקי. תודה כתמיד”

טליה : “זה כל כך טעים!!!! מינימום הכנה מקסימום טעם:) תודה!!”

חיה : “הוספתי גם תפוחי אדמה שחלטתי ושיני שום. יצא מעדן!! תודה רבה”

לאה : “מכינה היום את המתכון הנ”ל, הכנתי מלא פעמים ונטרף, וגם היום “תהיי” על שולחננו.”

יפעת : “המתכון הזה קצר מחמאות! והוא כ”כ פשוט..

268
תגובות

  הרשם  
עדכן
שי

היי ניקי
אני רוצה לשלב עם המתכון בתנור גם תפו”א , גזר וגמבה
איך אני עושה את זה .
תודה

צביה

האם מרגישים באופן בולט את טעם החרדל? כי אני לא אוהבת חרדל בכלל…זה קריטי בלעדיו או שהוא לא דומיננטי בכלל?

יעל

אפשר להוסיף לתבנית אורז? איך?

חני

היי ניקי היקרה!האם אפשר לעשות את המתכון הזה בבישול בסיר?

עדי

הי ניקי במקום דבש אפשר סילאן? תודה

רונית

יצא מעולה! ליקקנו את האצבעות!
תודה רבה!

מגי

הי ניקי, אני לא אוהבת את העור של העוף, האם ניתן לבשל בלי עור או שזה יצא יבש לגמרי? אם אני מבשלת עם העור ואחכ מורידה אותו נשאר איזשהו טעם?
תודה. את יכולה להבין שאני ממש לא בשלנית גדולה 😉