כרעיים בחרדל ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים בחרדל ודבש

כרעיים בחרדל ודבש

העוף מעולה! מתכון מנצח קל טעים ועסיסי לעוף נהדר. ההכנה קלי קלות והתוצאה נהדרת. אני אוהבת מתכונים קלים שהילדים שלי מלקקים ת’אצבעות. המתכון הזה נכנס למחברת המתכונים אני מכינה אותו באופן קבוע.

4 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
3 – 4 כפות שמן זית
2 כפות דבש
כפית חרדל רגיל
כפית פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך

הכנות:

1. אני ממליצה להפריד בין השוק והמשולש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים לתבל את העוף יפה מכל הצדדים ולהשרות כשעה, אפשר גם יותר.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה להניח את העוף ולהכניס לתנור.

*4. לאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בכנפיים זמן אפייה 45 דקות. המרינדה הזאת מתאימה למנגל.

66696 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים בחרדל ודבשכרעיים בחרדל ודבש

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : “מנה מצויינת שהפכה לקבועה על שולחן השבת”

ינאית : “יצא טעים וקל אהובתי ניקי. תודה כתמיד”

טליה : “זה כל כך טעים!!!! מינימום הכנה מקסימום טעם:) תודה!!”

חיה : “הוספתי גם תפוחי אדמה שחלטתי ושיני שום. יצא מעדן!! תודה רבה”

לאה : “מכינה היום את המתכון הנ”ל, הכנתי מלא פעמים ונטרף, וגם היום “תהיי” על שולחננו.”

יפעת : “המתכון הזה קצר מחמאות! והוא כ”כ פשוט..

297
תגובות

  הרשם  
עדכן
אייריש

יצא מושלם!!! הוספתי קצת סויה ושום כתוש וכמו שכתבת בתגובה למישהו, חלטתי תפו”א וחתכתי לקוביות
זללנו!!!

יפעת

היי ניקי
מאוהבת באתר שלך
שאלה לגבי העוף הזה… האם צריך לכסות בתנור?

ציפי

הי ניקי, נתקעתי בלי פפריקה. יש אולי משהו שאפשר לשים במקום?

אפרת

שלום ניקי
מה שלומך?

אני רוצה להכין את העוף הזה
נשמע מעולה !

האם אפשר להשתמש בעוף שהיה מופשר במקרר במשך 4 ימים ?
אני חוששת….
הוא היה כל הזמן בקירור, אבל קנינו אותו טרי ביום שישי . לא קפוא.

אשמח לדעת מנסיונך.

תודה !

א

ניקי אם אני מכינה מהיום זה לא מתייבש ?פשוט הפשרתי את העוף ובא לי לסיים בישולים עוד היום .אני יודעת שיש עוד מתכונים לעוף אבל בא לי לנסות את זה

תהילה

איזה כייף לקבל תשובה ממך
אני מעריצה שלך ואת עונה לי
זה כמו חלום את באמת אמיתית

תהילה

ניקי שאלה קטנה
אפשר להכין את זה מהיום לשבת או שעדיף מחר?