


עוף בתנור ברוטב יין אדום
אחת המנות שלדעתי חובה בשולחן החג זה עוף מאיזה סוג ולא משנה איזה, על האש עם הרבה רוטב, אפוי בתנור (הכי חיים קלים). הילדים והגדולים אוהבים, הוא מקבל באהבה כל תוספת והוא 5 דקות הכנה ולתנור. ריח טוב טעם נהדר וצבע יפה, מנה מושלמת.
4 – 5 מנות
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים להשרות כשעה. לסדר בתבנית להזליף מעל שמן זית.
2. לאפות ב 190 מעלות כ 50 דקות.
50930 צפיות 12 צפיות היום
יצא לי בפנים העוף עם טעם של ציר, זה בגלל שלא השרתי?
?
דלגתי ויצא בתוך העוף קצת טעם של ציר זה קשור?