


עוף בתנור ברוטב יין אדום
אחת המנות שלדעתי חובה בשולחן החג זה עוף מאיזה סוג ולא משנה איזה, על האש עם הרבה רוטב, אפוי בתנור (הכי חיים קלים). הילדים והגדולים אוהבים, הוא מקבל באהבה כל תוספת והוא 5 דקות הכנה ולתנור. ריח טוב טעם נהדר וצבע יפה, מנה מושלמת.
4 – 5 מנות
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים להשרות כשעה. לסדר בתבנית להזליף מעל שמן זית.
2. לאפות ב 190 מעלות כ 50 דקות.
47101 צפיות 27 צפיות היום
הי ניקי יקרה,
האם צריך לכסות בעת אפייה?
תודה רבה,
יערה
שלום ניקי המקסימה!
אני רוצה להכין את העוף, אך רק עם כרעיים ולהוסיף 3 תפו”א ו1- בטטה.
איזה מינונים של היין והתיבול אני צריכה לשים?
תודה מכל הלב! הדס.
הי ניקי היקרה!
מכינה עכשיו את המתכון שנראה מדהים, מניחה שלא צריך לכסות בנייר כסף נכון?
שתהיה שנה טובה ומתוקה וכמובן טעימה טעימה 🙂
נעמי
הי ניקי,
אפשר להקפיא את העוף אחרי שהוא מוכן?
תודה ושנה טובה!
עוד מתכון שמנראה מעולה…
תכף הוא גם יריח מעולה 🙂
נראה לך שיצא טעים אם אני אשים בתחתית של התבנית פרוסות של תפוחי אדמה?
קודם כל תודה – אני נעזרת המון באתר שלך ותמיד יוצא טעים
האם המתכון מתאים גם עם עוף שלם. חשבתי להכין לחג
בנוסף מה את ממליצה כתוספת ליד?
ניקי שלום,
האם אפשר להחליף את הסילאן בדבש?