עוף בתנור ברוטב יין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בתנור ברוטב יין אדום

עוף בתנור ברוטב יין אדום

אחת המנות שלדעתי חובה בשולחן החג זה עוף מאיזה סוג ולא משנה איזה, על האש עם הרבה רוטב, אפוי בתנור (הכי חיים קלים). הילדים והגדולים אוהבים, הוא מקבל באהבה כל תוספת והוא 5 דקות הכנה ולתנור. ריח טוב טעם נהדר וצבע יפה, מנה מושלמת.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

2 כרעיים מופרדות
5 שוקיים
כף קטשופ
כפית חרדל
כפית פפריקה
כפית אורגנו
כפית שום כתוש
1/4 כוס יין אדום
2 כפות סילאן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להשרות כשעה. לסדר בתבנית להזליף מעל שמן זית.

2. לאפות ב 190 מעלות כ 50 דקות.

44889 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בתנור ברוטב יין אדום

193
תגובות

  הרשם  
עדכן
יערה

הי ניקי יקרה,

האם צריך לכסות בעת אפייה?

תודה רבה,
יערה

הדס

שלום ניקי המקסימה!
אני רוצה להכין את העוף, אך רק עם כרעיים ולהוסיף 3 תפו”א ו1- בטטה.
איזה מינונים של היין והתיבול אני צריכה לשים?
תודה מכל הלב! הדס.

נעמי

הי ניקי היקרה!
מכינה עכשיו את המתכון שנראה מדהים, מניחה שלא צריך לכסות בנייר כסף נכון?
שתהיה שנה טובה ומתוקה וכמובן טעימה טעימה 🙂
נעמי

שירי

הי ניקי,
אפשר להקפיא את העוף אחרי שהוא מוכן?
תודה ושנה טובה!

רחל

עוד מתכון שמנראה מעולה…
תכף הוא גם יריח מעולה 🙂
נראה לך שיצא טעים אם אני אשים בתחתית של התבנית פרוסות של תפוחי אדמה?

טליה

קודם כל תודה – אני נעזרת המון באתר שלך ותמיד יוצא טעים
האם המתכון מתאים גם עם עוף שלם. חשבתי להכין לחג
בנוסף מה את ממליצה כתוספת ליד?

טל

ניקי שלום,

האם אפשר להחליף את הסילאן בדבש?

1 2 3 13