צלי גרונות הודו מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי גרונות הודו מעולה!

צלי גרונות הודו מעולה!

זה טעים חבל על הזמן, אני אוהבת לבשל גרונות הבשר יוצא רך רך צריך קצת סבלנות עד שהוא מתבשל אבל לדברים לדברים טובים שווה לחכות.
בנוסף הגרונות זולים ואני אדגיש זולים מאוד, זה אחד הבשרים שלא צריך להוציא הרבה כסף ומקבלים תוצאות נהדרות.
הדבר היחיד כשאני מכינה גרונות סכין ומזלג די מיותרים כי גרונות אוכלים בידיים ועד שלא רואים את העצמות לא מפסיקים לאכול. כמה טעים!

4 מנות

מרכיבים:

2 גרונות הודו
2 בצלים גדולים
כפית קמח
100 ג’ רסק עגבניות (2 כפות)
כפית סוכר שטוחה
כפית חרדל
חצי כוס יין אדום יבש
כף פפריקה מתוקה
כף סילאן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לפרוס את השום לפרוסות להוסיף לבצל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות.

2. להוסיף את הקמח לבצל ולערבב עד שכל הקמח נבלע.

3. את הגרונות לחתוך לחתיכות בינוניות, זה יוצא בערך 4 יחידות מגרון אני מבקשת מהקצב שיעשה את זה. להניח את הגרונות על הבצל להוסיף את שאר המצרכים ולכסות במים.

4. לבשל שלוש וחצי שעות, מידי פעם לערבב ולוודא שלא חסרים נוזלים.

כדאי לדעת ש…
במקום יין אפשר לשים מים, אם מוותרים על היין לוותר גם על החרדל, אפשר להכניס את הסיר כמו שהוא לתנור מכוסה לשלוש וחצי שעות על 180 מעלות.

11152 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי גרונות הודו מעולה!צלי גרונות הודו מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : “פשוט מעולה!!! הילדים מלקקים את האצבעות.
הקטנה אמרה שהיא רוצה שאני אכין כל שבת כזה אבל אפשר בלי העצמות אז הכנסתי קצת שוקי הודו בנוסף. יצא מטריףף”

א”ב : “הכנתי כמות גדולה במחשבה להקפיא.. בסוף הגשתי הכל כתוספת בסעודת שבת ואכן לא נשאר מה להקפיא.. הכל התחסל !!! אחד התבשילים הטעימים ביותר שזכיתי להכיר! !
תודה!”

עדינה : “היי ניקי! אני רוצה להודות לך על שבזכותך הבת שלי בת 3 אוכל גרונות הודו ולא מוכנה לוותר. אין עלייך!! את ממש אלופה במתכונים שלך!”

אפרת : “קפצתי רק לספר שהכנתי את הגרונות לשבת רק עבורי… כי מלכתחילה היתה התנגדות מיושבי הבית ובראשם בעלי לאכול בכלל גרון של משהו… מזל שהיה מספיק רוטב וחלה טובה…. גמרו לי הכל!!
בעלי לא הפסיק להגיד שזו היתה הפתעה גמורה… והבטיח יותר לא לעשות פרצופים לפני…
אז בע”ה אכין בפעם הבאה כפול כדי שגם לי ישאר משהו…
תודה על מתכון באמת מנצח!”


79
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי ניקי
רציתי לשאול אם יש לך מתכון להכנת שוארמה הודו?
אשמח לקישור

בלי

תודה, מבשלים מכוסה על נמוכה?

בלי

היי ניקי
כתוב בשלבים לפרוס את השום ובמוצרים לא רשום שום? כמה שינים צריך לפרוס?

ברקת

היי ניקי,
קניתי בשר מספר 5 חתוך לקוביות במקום הגרונות(ראיתי באחת התגובות שאמרת שאפשר להחליף), אני לא יודעת כמה לשים מהבשר?

יהודית ליברמן

הי ניקי
. תודה רבה רבה. האם יש קטניות כלשהן שאפשר להוסיף לזה? אם כן איך

1 3 4 5