הודו עם עדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הודו עם עדשים אדומות

קצת בריאות לא מזיק נכון ? הודו מאוד בריא הרבה ברזל, מאוד מומלץ לילדים, הוספתי עדשים שיתנו הרבה טעם ולא שכחתי כמובן ירקות והכל בתוך רוטב טעים אח איזה רוטב שווה, תכינו את החלה.

מרכיבים:

800 ג’ הודו נקבה חתוך לקוביות קטנות
בצל גדול
2 שיני שום פרוסות
4 גזרים
3 פלפלים
2 כפות עדשים אדומות
3 כוסות מים
כף פפריקה
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את ההודו עם כפית פפריקה וכמה כפות שמן.

2. לחתוך את הגזר למקלות קצרים במחבת חמה לטגן עד הזהבה לקצוץ את הבצל ולהוסיף לחתוך את הפלפל לקוביות ולהוסיף לטגן כמה דקות.

3. להוסיף תבלינים 2 כוסות מים ואת העדשים להרתיח, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לבשל כ 15 דקות או עד שהכל רך.

4. במחבת נפרדת חמה לטגן כשתי דקות את ההודו ולהוסיף לתבשיל לבשל כ 10 דקות ולבדוק טעמים.

8497 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הודו עם עדשים ירוקות

הודו עם עדשים ירוקות

גולשים מכינים וממליצים:

Mama : להיט! כשאת רואה את הילד שלך (גוזל בן שנה) אוכל את כל הצלחת את יודעת שזה נכנס לספר המתכונים שלו!
תודה רבה! ארוחת צהריים בריאה ומשביעה :)”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

ניקי, אפשר לדלג על הטיגון ולהכניס פשוט לסיר?

הילה

הי ניקי,
נתקעתי עם כנפיים של הודו נקבה במקפיא.. מתאימות לתבשיל הזה? רעיונות אחרים מבין כל המתכונים הנפלאים שלך?
תודה