הודו עם עדשים אדומות
קצת בריאות לא מזיק נכון ? הודו מאוד בריא הרבה ברזל, מאוד מומלץ לילדים, הוספתי עדשים שיתנו הרבה טעם ולא שכחתי כמובן ירקות והכל בתוך רוטב טעים אח איזה רוטב שווה, תכינו את החלה.
הכנות:
1. לתבל את ההודו עם כפית פפריקה וכמה כפות שמן.
2. לחתוך את הגזר למקלות קצרים במחבת חמה לטגן עד הזהבה לקצוץ את הבצל ולהוסיף לחתוך את הפלפל לקוביות ולהוסיף לטגן כמה דקות.
3. להוסיף תבלינים 2 כוסות מים ואת העדשים להרתיח, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לבשל כ 15 דקות או עד שהכל רך.
4. במחבת נפרדת חמה לטגן כשתי דקות את ההודו ולהוסיף לתבשיל לבשל כ 10 דקות ולבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
Mama : להיט! כשאת רואה את הילד שלך (גוזל בן שנה) אוכל את כל הצלחת את יודעת שזה נכנס לספר המתכונים שלו!
תודה רבה! ארוחת צהריים בריאה ומשביעה :)"