עוף אפוי עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף אפוי עם תפוחי אדמה

עוף אפוי עם תפוחי אדמה

מעניין שהעוף שהכי אהוב על הגולשים זה עוף עם בתנור עם תפוחי אדמה. לקראת יום שישי המתכונים האלה הכי מבוקשים. אפשר להבין למה, יש כאן ארוחה שלמה בתבנית אחת, תפוחי אדמה רכים טעם נהדר לעוף, זה מושלם.

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
3 תפוחי אדמה גדולים פרוסים דק דק
5 – 6 כפות שמן זית
כף פפריקה אדומה
מעט גריל עוף
1/4 כפית קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמן ותבלינים לתבל את העוף ולהעביר לתבנית. להוסיף לקערה שתיבלנו את העוף את התפוחי האדמה + 2 כפות שמן זית +חצי כפית פפריקה מתוקה ולתבל את תפוחי האדמה.

2. לפזר את תפוחי האדמה מסביב לעוף, חום בינוני 180 מעלות כ 60 דקות לבדוק שתפוחי האדמה רכים.

27806 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף אפוי עם תפוחי אדמה

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

שלום ניקי! מאוד אוהבת את האתר שלך!!
האם אפשר לשים הכל בתבנית עם הרוטב ולשמור במקרר 24 שעות ואז לבשל או שזה לא ייצא טוב?
תודה רבה!!

פרחי סיגלית

ניסיתי ויצא מדהים תודה רבה

קאטיושה

היי ניקי, אין מילים את פשוט מדהימה 🙂
שאלה קטנה- שמתי לב שבחלק מהמתכונים את ממליצה להרתיח את התפוח אדמה במים רותחים כמה דקות כדי שזה יקצר את זמן הבישול. השאלה שלי זה אחרי שאת מסננת את התפוח אדמה ומטבלת בשמן זית ופפריקה + גריל עוף התפוח אדמה יוצא מין משחתי כזה ונראה לי מוזר. אני עושה את זה טוב או שאני מפספסת משהו ?

יהודית

שלום ניקי,
יש לי שאלה שלא קשורה למתכון הספציפי הזה.
אני לא מוצאת את השניצל בירקות אפויים,האם תוכלי לכוון אותי?
תודה

נגה

הי ניקי,
ניסיתי בהזדמנויות שונות להגיע לטעם של העוף בגריל שקונים בסופרים למינהם.
לצערי, לא הצלחתי להגיע לטעם ולריח.
אני בטוחה שאת מבינה למה אני מתכוונת.
האם ידוע לך מה סוד התיבול?
תודה.

מיה77

על השולחן 🙂 מדהים!!

שירלי עטר

האם צריך לכסות את התבנית?

1 2 3 7