פרגיות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות ברוטב עגבניות

פרגיות ברוטב עגבניות

אני מאוד אוהבת להתעסק עם בשרים שיש להם זמן הכנה קצר וגם על האש הם מוכנים מהר, פרגיות זה קלאסי בשביל זה הילדים מאוד אוהבים אותן, הן יוצאות רכות וכששמים אותן ברוטב טוב זה פשוט כיף של תבשיל בכלום עבודה בלי הרבה כלים.

מרכיבים:

6 סטייק פרגית

משרה:
כף סילאן / דבש
כפית פפריקה מרוקאית
5 כפות שמן זית
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
כפית א. מרק

רוטב:
בצל בינוני
2 שיני שום
2 עגבניות גדולות / 4 בינוניות
כפית פפריקה
כף סילאן / דבש
חצי כפית סוכר
2 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחצות את הסטייק פרגית לחצי, במידה והם גדולים לחלק לשלושה חלקים. פרגית רגילה להשאיר כמו שהיא, להוסיף את מצרכי המשרה ולהשרות כחצי שעה.

2. לסמן איקס על כל העגבניה לבשל 3 דקות לסנן ולקלף (חם!)

3. לחתוך את הבצל לקוביות לחמם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב קלות לקצוץ את השום ולטגן כדקה עם הבצל, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 5 דקות.

4. להוסיף את הפרגיות לרוטב, במידה וחסר קצת נוזלים להוסיף, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לנער את המחבת.

17021 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות ברוטב עגבניותפרגיות ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

אתי : “יצא אליפות…רצו עוד וזה נגמר.”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני שניידר

שלום ניקי יקרה,
אני ככ אוהבת את המתכונים שלך!!!
האם צריך לטגן בנפרד את הפרגיות, לפני הבישול ברוטב?