פרגיות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות ברוטב עגבניות

פרגיות ברוטב עגבניות

אני מאוד אוהבת להתעסק עם בשרים שיש להם זמן הכנה קצר וגם האש הם מוכנים מהר, פרגיות זה קלאסי בשביל זה הילדים מאוד אוהבים אותן, הן יוצאות רכות וכששמים אותן ברוטב טוב זה פשוט כיף של תבשיל בכלום עבודה בלי הרבה כלים.

מרכיבים:

6 פרגיות שלמות לא חתוכות

משרה:
כף סילאן
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
כף קמח
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות / כף רסק עגבניות
כפית פפריקה
כף סילאן
סוכר (במידה וצריך)
2 כוסות מים
חופן נדיב פטרוזיליה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להשרות את הפרגיות כחצי שעה במשרה.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הקמח ולערבב עד שאחיד. להוסיף את העגבניות ולטגן כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים, להרתיח ולהנמיך את האש לבשל כ 10 דקות.

3. במחבת נפרדת לטגן את הפרגיות כל צד עד שמזהיב – משחים ולהכניס לרוטב לבשל כשתי דקות ולהוריד מהאש.

10575 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות ברוטב עגבניותפרגיות ברוטב עגבניותפרגיות ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

אתי : “יצא אליפות…רצו עוד וזה נגמר.”


38
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויקי

ראשית- ניקי את פשוט אלופה!!! לא נכנסת למטבח בלי לפתוח את האפליקציה שלך.
שנית…המתכון פשוט מדהים, את הפרגיות שמתי בתנור, ואת הרוטב של העגבניות שמתי מלמעלה בהגשה. יצא פצצה!

שם *אלה

אפשר להוסיף זיתים לרוטב?

ציפי

וואו הפרגיות יצאו משגע. הכנתי לשבת כולם התפעלו מהטעם. תודה לך על המתכונים הנפלאים

ירדן

בוקר…
לא הבנתי איך בדיוק להשרות במשרה זה יותר כמו משחה…

שרית

היי ניקי, הכנתי כמה פעמים את המתכון הזה ויצא טעיםםםםם ברמותתתת
אני רוצה להכין שוב ואין לי דבש או סילאן השאלה מה לשים במקום?

אודליה

היי ניקי, האם ניתן לוותר על הקמח?