חצילים ממולאים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חצילים ממולאים אפויים

השילוב של חצילים ובשר טחון זה אחד השילובים הטובים שיש. אני מוסיפה רוטב עגבניות שיכסה הכל מלמעלה ולשם שינוי זה הולך לתנור כי בכל זאת לאפייה יש את הקסם שלה. זה טעים כמו שחציל ממולא יכול להיות טעים, מומלץ.

מרכיבים:

2 חצילים פרוסים לאורך (מנדולינה)
500 ג’ בשר בקר
תפוח אדמה רך כמו לפירה
בצל קצוץ ומטוגן
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
קופסקת עגבניות מרוסקות
כחצי כוס מים
כף דבש
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלות את החצילים בתנור.

2. לערבב את כל המצרכים ליצור קבבון להניח בחלק הצר של החציל ולגלגל, לסדר בתבנית.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את העגבניות מים ותבלינים, לבשל כ 5 דקות.

4. לשים את רוטב העגבניות על החצילים לאפות על 180 מעלות כ 40 דקות.

28178 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

הכנתי לארולת הסדר
במילה אחת
מ ע ו ל ה !

אור

היי ניקי ושוב תודה על מתכונים שתמיד מצליחים!!!
רציתי לשאול, אני לא מתעסקת עם חצילים קלויים ולכן לא יודעת כמה זמן לקלות אותם בתנור ובכמה מעלות?…

אירה

ללקק את האצבעות!
כולם התענגו על החצילים!

הערה: לדעתי צריך 3 חצילים לפחות, השתמשתי ב2 גדולים ולא הספיק לי.

רעיה

מה אפשר לשים במקום עגבניות מרוסקות אין לי ? ניקי הנהדרת שבת מתקרבת וכרגיל את מלווה אותי בכל הבישולים אין כמוך.

מיקי

ניקי הי רציתי לדעת איזה סוג חצילים מתאים למתכון בלדי או הרגילים

רעות

היי!
נראה טוב!
צריך לכסות?

אפרת

שלום ניקי ובוקר טוב !

הו, בדיוק לזה חיכיתי…
חיפשתי הרבה מתכון של חציל עם בשר (ללא עלים של לזניה) ולא מצאתי !
והנה עכשיו, זה בדיוק מה שחיפשתי !

נשמע מצוין !

נהנית ונעזרת המון באתר שלך
הוא מדהים

תודה !

1 2 3 6