חצילים ממולאים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חצילים ממולאים אפויים

השילוב של חצילים ובשר טחון זה אחד השילובים הטובים שיש. אני מוסיפה רוטב עגבניות שיכסה הכל מלמעלה ולשם שינוי זה הולך לתנור כי בכל זאת לאפייה יש את הקסם שלה. זה טעים כמו שחציל ממולא יכול להיות טעים, מומלץ.

מרכיבים:

2 חצילים פרוסים לאורך (מנדולינה)
500 ג’ בשר בקר
תפוח אדמה רך כמו לפירה
בצל קצוץ ומטוגן
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ
קופסקת עגבניות מרוסקות
כחצי כוס מים
כף דבש
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלות את החצילים בתנור.

2. לערבב את כל המצרכים ליצור קבבון להניח בחלק הצר של החציל ולגלגל, לסדר בתבנית.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את העגבניות מים ותבלינים, לבשל כ 5 דקות.

4. לשים את רוטב העגבניות על החצילים לאפות על 180 מעלות כ 40 דקות.

28179 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסנת

ניקי בוקר טוב על איזה תוספת את ממליצה לצד המאפה הזה שנראה טעים מאוד

מאיה

מתכון נהדר!!
תודה, ניקי

זוהר

ניקי שלום
כל המתכונים מוצלחים, אבל זה “המתכון”.
תודה רבה !

נעם

היי, נשאר לי הרבה בשר.. מה ניתן לעשות איתו?
מה צריך להוסיף בשביל לטגן אותו לקציצות למשל?
תודה רבה! שבת שלום

שירה

היי ניקי, אפשר להחליף את הבשר בהודו?

קרן

בוקר טוב,
כמה עגבניות מרוסקות צריך ? 400 או 800 ?

תודה!

רננה

הי ניקי!
כל כך אוהבת את המתכונים שלך!!! פי עשר יותר כיף לתכנן ככה ארוחה ואירוח.
רציתי לדעת אם את ממליצה יותר על המתכון של גלילות החצילים או את המתכון הזה.. הם די חופפים