לבבות עוף עם קישואים
אני אוהבת לבבות מכמה סיבות, הבשר זול, לא צריך להוציא הרבה כסף בשביל להנות ממנה טובה. זמן בישול קצר (קלאסי לאימהות) והכי חשוב זה בשר טעים רך ואפשר לעשות איתו דברים נהדרים.
4 מנות
מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לקוביות
500 ג' לבבות מוכשרים וחתוכים (לא חובה)
2 קישואים
כפית קמח
כוס מים (לא להוסיף בבת אחת)
כף רסק
כפית פפריקה מרוקאית
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הקמח לערבב עד שנמס, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל יחד עם תבלינים רסק וסילאן.
2. לבשל כ 10 – 15 דקות להוסיף את הלבבות ולבשל כ 10 דקות.