מרק ירקות עם קציצות בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ירקות עם קציצות בשר

מרק ירקות עם קציצות בשר

איזה כיף של מתכון, מקבלים במנה אחת מרק ירקות שזה נהדר בפני עצמו וקציצות בשר בתור מנה עיקרית. חוץ מהטעם הנפלא גם חסכתי בכלים שזה מעולה. ואני לא עצלנית באמת אבל לפעמים זה כיף לעשות קיצורי דרך ולקבל בתבשיל אחד גם וגם.

18 כדורים

מרכיבים:

250 ג’ בשר עוף טחון
250 ג’ בשר בקר טחון
תפוח אדמה בינוני
בצל מגורד
2 כפות שמן
כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מרק ירקות:
קישוא גדול
2 גזרים
תפוח אדמה
כפית קמח
2 ליטר מים
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות להכין כדורים ולקרר כשעה.

*2. לגרד את הירקות להכניס לסיר יחד עם שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבשל כ 20 דקות להוסיף את הכדורים ולבשל כ 25 דקות אש נמוכה.

הוגש עם מש עם עם ירקות, סלט גרגרי חומוס מבושל, בורגול ועגבניות מיובשות.

13172 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק ירקות עם קציצות בשרמרק ירקות עם קציצות בשרמרק ירקות עם קציצות בשר

מרק ירקות עם קציצות בשרמרק ירקות עם קציצות בשר

גולשים מכינים וממליצים:

יוליה : “רק שתדעי אני מעריצה שלך המרק שלך שמבשלים יחד עם הקציצות זה הדבר היחידי שילדה שלי מוכנה לאכול!!! לפני שגיליתי אותו הייתי מיואשת ועכשיו היא רק מבקשת עוד ועוד :-)))”

אילנה : “כבר כמה שבועות ברציפות שאני מכינה את המרק הזה . הכנה מאד קלה והוא טעים מאד . במקום קישוא אני שמה בטטה ומוסיפה שתי כפות שיבולת שועל .
תודה רבה על מתכון מעולה נוסף .”

שרון : “קציצות מצויינות הכנתי פעם אחת עם מרק ופעם אחרת בלי המרק (היה לי הודו אדום) וטיגנתי אותן. יצאו ממש טעים וגם ממש קל להכין אותן. (לגרר בעזרת מעבד מזון לוקח שניות). תודה על המתכון המעולה!”


143
תגובות

  הרשם  
עדכן
בשלנית מתחילה

האם צריך לכסות את הסיר בשלב כלשהו של הבישול?

עדי

היי ניקי
אין לי קישואים במה אפשר להחליף?

אבי

האם יצא טוב גם בלי אבקת מרק?

ליזי

היי, את התפו”א מגרדים?

תמר

הי ניקי, המתכון נראה נהדר, תודה רבה!
רציתי לשאול – אני מגרדת את הבצל בחורים הגדולים של המגרדת, וזה פתאום נראה לי חתיכות גדולות מדי… האם זה בסדר?
תודה!
תמר

אוסנת

תודה יצא מעלףףףףף אין על המתכונים שלך (:

אוסנת

ניקי את הבצל בקציצות צריך לטגן לפני או לגרד?

1 7 8 9