קציצות חזה עוף ברוטב

1. הכנת הקציצות : לשים במחבת חמה 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קל, לגרד את הגזר לשים בקערה ולהוסיף את שאר מצרכי הקציצות  לערבב טוב מומלץ להרטיב את הידיים לפני (מאוד מקל) ליצור כדורים ולקרר כשעה. 2. מי שמעדיף לטגן ולקצר בזמנים: אפשר לוותר על הקירור לשטח את הכדורים ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. 2. הכנת הרוטב : במחבת חמה לשים 3 כפות שמן  להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הקמח לערבב עד שהוא נמס לגמרי. 3. בקערה קטנה לערבב מים ותבלינים ולהוסיף לבצל, להנמיך את האש ולבשל כ 5 – 10 דקות, להוסיף את הקציצות המטוגנות ולבשל כ 10 דקות. 4. ללא טיגון: לשמן את הידיים לעבור על הכדורים בזריזות ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 20 – 25 דקות על אש נמוכה  – בינונית.  

דילוג לתוכן