


כנפיים מעולות על האש
הבנים שלי מאוד אוהבים כנפיים, מבחינתי זה אחלה של דבר בסך הכל לתבל להשרות ולתנור. התיבול הזה מתאים גם למנגל ונתתי טיפ למטה איך להוסיף מתיקות. אני ממליצה מראש להכפיל כמויות הן מתחסלות מהר וכשעושים על האש הכנפיים האלה מעדן אמיתי.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
6 – 7 כפות שמן זית
2 כפיות שום כתוש
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף א . מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. אני מאוד אוהבת להשתמש בכנפיים חצויות גם שלמות זה בסדר גמור, לשים בקערה להוסיף את שאר המצרכים ולהשרות כשעה.
2. אפשר להשאיר כמה שעות במקרר לפני ששמים על המנגל.
3. להכנה בתנור:
לחמם תנור ל 200 מעלות לסדר את הכנפיים בשכבה אחת לאפות כ 45 דקות.
4. רוצים להוסיף מתיקות ? תחליפו את הכורכום בגריל עוף ואחרי שהכנפיים מתובלות תוסיפו כף גדושה סילאן.
64761 צפיות 32 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
נדב : “מ ד ה י ם !!!
נחטף בשניות!!!”
היי ניקי אפשר להכין שוקיים במקום כנפיים??
אם אין לי פפריקה מרוקאית מה אפשר לשים במקום?
היי ניקי איך את מכינה את התפוא ביחד?
עשינו את הרוטב עכשיו לעל האש, יצא מושלם. כולם אהבו וליקקו את האצבעות:) תודה!!
ניקי היקרה
זה תיבול מושלם לכנפיים!
תודה רבה
הי,
האם את ממליצה לתבל באותו האופן כנפי הודו?
תודה, אורלי
תודה רבה.
במתכון רשמת שיש לאפות,ז”א שהמתכון הוא לא מיועד למנגל ?