סטייק שייטל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סטייק שייטל

סטייק שייטל

אני אוהבת סטייקים במיוחד כאלה שיש אדום באמצע. החוכמה זה להוריד בזמן מהאש, טיגון קצר את הצ’יפס תכינו מראש ואת הסטייק מיד להגיש. טעים טעים אין כמו סטייק חם ישר מהאש.

מרכיבים:

שני סטייקים יפים של שייטל / אנטריקוט
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הנתחים, במחבת עם אש גבוהה לטגן צד אחד כדקה שתיים ולהפוך לעוד דקה שתיים.

2. זמן הטיגון תלוי באיך אוהבים את הסטייק אצלי אוהבים אדום באמצע אז זמן הטיגון קצר.

10400 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סטייק שייטל

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה מ

היי ניקי.
אני טיגנתי במחבת פסים
מעט שמן זית.
ביקשתי שיחתוך לא עבה
טיגנתי ממש כמה דקות מכל צד ובדקתי עם מזלג.
שמתי לב שזה לא קשה, מקווה שזה בסדר.

תודה רבה ניקי.

רינה מ

בוקר טוב ניקי.אני רוצה להכין סטיק שייטל במחבת ואנחנו אוהבים שהוא רך.
כתבת באופן ההכנה דקה שתיים מכל צד, זה מספיק שיהיה רך?
ואם טיגון יתר יגרום לבשר להתקשות?
בגלל שזה בשר קשה לי לדעת.
הקצב חתך לי פרוסות בעובי סמ’ בערך.

תודה כרגיל על כל מתכון ומתכון.

רחל

הי ניקי
יש לך איזה מתכון לאנטריקוט מתקתק/עם יין וכדו’ או שזה הולך רק צלוי.
חיפשתי במתכונים ולא מצאתי.
תודה רבה לך.

מלכה

האם אפשר להכניס סטיק לחמין?

מרים

שלום ניקי
תודה על הכל!! את אלופה עולמית!
תוכלי לכוון אותי בבקשה למתכון שמתאים לסטייק טונה?