כנפי עוף ביין אדום
חשבתם כמה שהחיים קלים במטבח כשדואגים להחזיק כנפיים לשעת הצורך בהקפאה ?
כמה שאני אוהבת את המטבח ותאמינו לי שאני אוהבת, אני תמיד אלך על הדברים הקלים עם המצרכים שיש לי בבית. ואין לי בעיה לומר שעדיף שלא יהיה יקר מידי ולכן הלכתי על כנפיים, זול יחסית מהיר והכנפיים יוצאות רכות והרוטב כאן פשוט נהדר.
4 מנות
מרכיבים:
קילו כנפי עוף חצויות
בצל קצוץ דק
1/4 כוס יין אדום
כפית קמח
2 כוסות מים
כף פפריקה
כפית חרדל
כף קטשופ
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף קמח לערבב עד שהכל נמס להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות ולהוסיף את הכנפיים לבשל כ 40 דקות על אש בינונית נמוכה.