כנפי עוף ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כנפיים ביין אדום

כנפי עוף ביין אדום

חשבתם כמה שהחיים קלים במטבח כשדואגים להחזיק כנפיים לשעת הצורך בהקפאה ?
כמה שאני אוהבת את המטבח ותאמינו לי שאני אוהבת, אני תמיד אלך על הדברים הקלים עם המצרכים שיש לי בבית. ואין לי בעיה לומר שעדיף שלא יהיה יקר מידי ולכן הלכתי על כנפיים, זול יחסית מהיר והכנפיים יוצאות רכות והרוטב כאן פשוט נהדר.

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפי עוף חצויות
בצל קצוץ דק
1/4 כוס יין אדום
כפית קמח
2 כוסות מים
כף פפריקה
כפית חרדל
כף קטשופ
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף קמח לערבב עד שהכל נמס להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות ולהוסיף את הכנפיים לבשל כ 40 דקות על אש בינונית נמוכה.

3679 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

12
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

ניתן להחליף את הכנפיים בכרעיים (חתוכים ל-2)?

רוני

האם אפשר לוותר על א. מרק (להוסיף יותר מלח או משהו כזה?]

סיון

מה ניתן להחליף במקום קמח? שיהיה כשר לפסח

שימי

אפשרי לעשות את זה עם עוף מחולק?

אבישג

תודה יקרה!!!

אבישג

היי ניקי היקרה!
תודה על אתר מרהיב ביופיו!!!
ועל מתכונים קלילים ונפלאים בטעמם…☺
2 שאלות אליך
הולך יין יבש?
אם אפשר להוסיף תפו”א ומתי?
תודה ובהצלחה!!!!!

אבישג

שאלה*