עוף בתנור
לפעמים לא צריך לעבוד קשה או להשתגע במטבח, בא לי משהו קל אני רוצה להכין עוף בתנור הכי פשוט שיש.
אין ארוחת שישי בלי עוף בתנור שמריח טוב ונראה נפלא. לקח לי דקה לתבל זה כל הסיפור. אין כאן אפילו עבודה ויוצא עוף נהדר שכיף לאכול.
מסוג המתכונים שכל אחד צריך לשמור במחברת המתכונים.
קלות ההכנה אין עליה בעולם זה כל כך פשוט להכנה ואני אגלה לכם שליד אורז לבן זה מדהים!
4 מנות
מרכיבים:
5 ירכיים / 11 שוקיים
2 כפות קטשופ
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות סילאן
כף פפריקה מרוקאית
כף רוטב סויה
כפית שום כתוש
הכנות:
1. לערבב את העוף ואת שאר המצרכים ולהשרות כשעה.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות, לסדר את העוף בתבנית ולאפות כשעה אין צורך לכסות.
עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. אפשר לשלב אותו בתפריט מספר פעמים בשבוע,
בכל המתכון כולו יש 17 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות)
כלומר בירך אחד או 2 שוקיים יש כ300 קלוריות- זה המרכיב החלבוני בארוחה.
גולשים מכינים וממליצים:
שלי : "הכנתי לשבת חוהמ ויצא פיגוז!!!"
מיכל : "ניקי יקרה!זה כבר הוכפל ונעשה ופשוט יצא ליגהההההה
את אלופה ברמה קשה!
אני כ"כ מודה לך על האפליקציה!!!פשוט מתכונים מעולים!!!"
אפרת : "העוף מעולה!!!
ממליצה לא לוותר על ההשרייה."