יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף ובשר בתנור

עוף בתנור

1 יולי 2015
(Visited 391,833 times, 17 visits today)

עוף בתנור

לפעמים לא צריך לעבוד קשה או להשתגע במטבח, בא לי משהו קל אני רוצה להכין עוף בתנור הכי פשוט שיש.
אין ארוחת שישי בלי עוף בתנור שמריח טוב ונראה נפלא. לקח לי דקה לתבל זה כל הסיפור. אין כאן אפילו עבודה ויוצא עוף נהדר שכיף לאכול.
מסוג המתכונים שכל עקרת בית צריכה לשמור במחברת המתכונים.
קלות ההכנה אין עליה בעולם זה כל כך פשוט להכנה ואני אגלה לכם שליד אורז לבן זה מדהים!

4 מנות

מרכיבים:

5 ירכיים / 11 שוקיים
2 כפות קטשופ
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות סילאן
כף פפריקה מרוקאית
כף רוטב סויה
כפית שום כתוש

מרינדות נוספות

אולי תאהב גם את...♥

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לערבב את העוף ואת שאר המצרכים ולהשרות כשעה.

2. לחמם תנור ל 200 מעלות, לסדר את העוף בתבנית ולאפות כשעה אין צורך לכסות.

Roast Chicken Legs

עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. אפשר לשלב אותו בתפריט מספר פעמים בשבוע,
בכל המתכון כולו יש 17 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות)
כלומר בירך אחד או 2 שוקיים יש כ300 קלוריות- זה המרכיב החלבוני בארוחה.

עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : "הכנתי לשבת חוהמ ויצא פיגוז!!!"

מיכל : "ניקי יקרה!זה כבר הוכפל ונעשה ופשוט יצא ליגהההההה
את אלופה ברמה קשה!
אני כ"כ מודה לך על האפליקציה!!!פשוט מתכונים מעולים!!!"

אפרת : "העוף מעולה!!!
ממליצה לא לוותר על ההשרייה."

הרשם
עדכן
365 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להמיר את החומץ בלימון?

היי ניקי, אפשר להשתמש במתכון גם לכנפיים? תודה מור

יצא טעים ברמות!!
תודה ענקית ניקי!
בזכותך אני אוהבת לבשל, וכל המשפחה נהנית ממתכוני האליפות שלך!

וואו! הכנתי ויצא ממש מטורף! כולם ליקקו את האצבעות

למה חומץ? האם יש עניין ?

הכנתי וזה פשוט נטרף!!!

מתכון קל וטעים מאוד. כמה זמן צריך בתנור ועל איזה חום? תודה רבה