עוף בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוף בתנור

לפעמים לא צריך לעבוד קשה או להשתגע במטבח, בא לי משהו קל אני רוצה להכין עוף בתנור הכי פשוט שיש.
אין ארוחת שישי בלי עוף בתנור שמריח טוב ונראה נפלא. לקח לי דקה לתבל זה כל הסיפור. אין כאן אפילו עבודה ויוצא עוף נהדר שכיף לאכול.
מסוג המתכונים שכל עקרת בית צריכה לשמור במחברת המתכונים.
קלות ההכנה אין עליה בעולם זה כל כך פשוט להכנה ואני אגלה לכם שליד אורז לבן זה מדהים!

4 מנות

מרכיבים:

5 ירכיים / 11 שוקיים
2 כפות קטשופ
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות סילאן
כף פפריקה מרוקאית
כף רוטב סויה
כפית שום כתוש

מרינדות נוספות

הכנות:

1. לערבב את העוף ואת שאר המצרכים ולהשרות כשעה.

2. לחמם תנור ל 200 מעלות, לסדר את העוף בתבנית ולאפות כשעה אין צורך לכסות.

Roast Chicken Legs

152821 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. אפשר לשלב אותו בתפריט מספר פעמים בשבוע, חשוב למאגרי הברזל שלנו ושל הילדים. בנוסף מכיל ויטמין 12 ואבץ שחשוב לתפקוד המערכת החיסונית ולתהליכי גדילה והתפתחות תקינים של הגוף.
בכל המתכון כולו יש 17 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות)
כלומר בירך אחד או 2 שוקיים יש כ300 קלוריות- זה המרכיב החלבוני בארוחה.
ליד נוסיף תוספת פחמימתית וירק מעניין- סלט, מוקפץ, אנטיפסטי.. וקיבלנו ארוחה מושלמת!

פחמימות חלבונים שומנים
2 10 5

אם רוצים להפחית את כמות השומן שבעוף, כדאי לא להתעצל ולהוריד את העור מהירכיים/ השוקיים לפני תחילת העבודה ולכסות בזמן האפייה כדי שלא יתייבשו.

עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור עוף בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : “הכנתי לשבת חוהמ ויצא פיגוז!!!”

מיכל : “ניקי יקרה!זה כבר הוכפל ונעשה ופשוט יצא ליגהההההה
את אלופה ברמה קשה!
אני כ”כ מודה לך על האפליקציה!!!פשוט מתכונים מעולים!!!”

אפרת : “העוף מעולה!!!
ממליצה לא לוותר על ההשרייה.”

277
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

ניקי! נרדמתי בשישי בצהריים אחרי לילה ללא שינה עם תינוק בוכה
כשהתעוררתי חיכה העוף הזה וכשכולם ליקקו אצבעות התפעלו בארוחה וביקשו מתכון בעלי אמר
זו חברה שלי ניקי…
אז לא האמנתי שאשב להודות לחברה של בעלי

הילה

הי,
כל מה שאני מכינה מהמתכונים שלך יוצא מושלם .
שאלה קטנה . את העוף בתנור את שמה עם העור או בלי?
כשאני מורידה את העור העוף מאוד חיוור ולמרות שהתיבול מושלם וטעים חלקים מהעוף יוצאים טיפה טפלים ….
אשמח להכוונה

זיו

לניקי המעולה! תודה על המתכונים פשוט כל דבר יוצא מעולה והעבודה קלה נוחה וגם חסכונית-שזה לא פחות חשוב..
אשמח מאוד לדעת האם יש לך המלצה למתכון עוף חגיגי לקראת החגים של : ברווז שלם צלוי בתנור? קשה למצוא משהו מפורט, ברור ונוח היכן שלא בדקתי עד כה..תודה בכל מקרה:)

מיקי

ניקי שלום,
אני מתגוררת עם משפחתי בטקסאס, וכולנו מאוד אוהבים את המתכונים שלך. הם קלים להכנה וטעימים. יישר כוחך!
האם אני יכולה להשתמש בחומץ יין למתכון הזה או זה מצריך חומץ לבן פשוט? תודה ושבת שלום

שיילו

היי ניקי,
מתאים לחימום חוזר על הפלטה? ולהגשה עם החמין בשר או שיש עוף שיותר מתאים?

תודה!

הילה

בוקר טוב!
האתר הזה מציל אותי כל יום מחדש!! יישר כוח!!
הכנתי את זה אתמול עם תוספת של אורז אדום במיקרו
יצא מושלם!!
תודה רבה!! בזכותך אני לא מפחדת להיכנס למטבח ואפילו נהנית!!

רחלי

הי ניקי, אוכל להשתמש במשרה הזה לעוף כדי להכין את העוף ואורז בתנור שלך?