קנלוני ממולא הודו וירקות
אני רואה בקנלוני ממולא ארוחה שלמה. בשר טחון עם ירקות, פסטה ומה שאני הכי אוהבת רוטב עגבניות סמיך ועשיר כזה. לפעמים אני חושבת לעצמי שבמזל נשאר משהו לקנלוני עם כל הטעימות בדרך ישר מהמחבת. למען האמת אני יכולה לאכול את המילוי כמו שהוא.
מרכיבים:
חבילת קנלוני
400 ג' בשר הודו טחון
בטטה בינונית מגורדת
קישוא גדול מגורד
בצל קטן קצוץ
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
רוטב:
5 עגבניות
פלפל אדום
בצל בינוני
כף פפריקה
כפית סוכר
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הירקות להוסיף את ההודו ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה לתבל ולקרר.
2. לטגן את הבצל קטן לחתוך את העגבניות לקוביות וגם את הפלפל ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות לטחון שישארו חתיכות קטנטנות.
3. למלא את הקנלוני בבשר לסדר בתבנית מעל לצקת את הרוטב שיכסה הכל, לאפות כ 30 דקות בחום בינוני.