קנלוני ממולא הודו וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קנלוני ממולא הודו וירקות

אני רואה בקנלוני ממולא ארוחה שלמה. בשר טחון עם ירקות, פסטה ומה שאני הכי אוהבת רוטב עגבניות סמיך ועשיר כזה. לפעמים אני חושבת לעצמי שבמזל נשאר משהו לקנלוני עם כל הטעימות בדרך ישר מהמחבת. למען האמת אני יכולה לאכול את המילוי כמו שהוא.

מרכיבים:

חבילת קנלוני
400 ג’ בשר הודו טחון
בטטה בינונית מגורדת
קישוא גדול מגורד
בצל קטן קצוץ
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
5 עגבניות
פלפל אדום
בצל בינוני
כף פפריקה
כפית סוכר
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הירקות להוסיף את ההודו ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה לתבל ולקרר.

2. לטגן את הבצל קטן לחתוך את העגבניות לקוביות וגם את הפלפל ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות לטחון שישארו חתיכות קטנטנות.

3. למלא את הקנלוני בבשר לסדר בתבנית מעל לצקת את הרוטב שיכסה הכל, לאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

4456 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קנלוני ממולא הודו וירקות

 

 

 


44
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרתי

ניקי יקרה,
אני מכינה את הקנלוני הזה הרבה וכל פעם מתפעלת מחדש.. ארוחה שלמה בתבשיל אחד! והטעם פשוט משובח הכנתי היום שוב ויצא ב”ה טעים כ”כ … חייבת לומר תודה!

אושרת

ניקי שבת שלום
האם מתאים להשתמש ברוטב עגבניות עם חתיכות פלפלים שלפרפקטו 400 גר

אושרת

ניקי שבת שלום
מה ניתן לשים במקום קישוא

פנינה

אין לי תנור בשרי ולכן אני מבשלת בסיר.
כמה זמן צריך לבשל את זה?

דנה

היי ניקי 🙂
בזכותך בעלי מחמיא לי בלי סוף כל ארוחה!
שאלה, אפשר לעשות הכל אותו דבר ולשים לזניה במקום?

חן ל

היי ניקי,
אני רוצה להחליף ברוטב לעגבניות מרוסקות, מה הכמות?