קנלוני ממולא הודו וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קנלוני ממולא הודו וירקות

אני רואה בקנלוני ממולא ארוחה שלמה. בשר טחון עם ירקות, פסטה ומה שאני הכי אוהבת רוטב עגבניות סמיך ועשיר כזה. לפעמים אני חושבת לעצמי שבמזל נשאר משהו לקנלוני עם כל הטעימות בדרך ישר מהמחבת. למען האמת אני יכולה לאכול את המילוי כמו שהוא.

מרכיבים:

חבילת קנלוני
400 ג’ בשר הודו טחון
בטטה בינונית מגורדת
קישוא גדול מגורד
בצל קטן קצוץ
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
5 עגבניות
פלפל אדום
בצל בינוני
כף פפריקה
כפית סוכר
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הירקות להוסיף את ההודו ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה לתבל ולקרר.

2. לטגן את הבצל קטן לחתוך את העגבניות לקוביות וגם את הפלפל ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות לטחון שישארו חתיכות קטנטנות.

3. למלא את הקנלוני בבשר לסדר בתבנית מעל לצקת את הרוטב שיכסה הכל, לאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

10950 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קנלוני ממולא הודו וירקות

 

 

 

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
אריאלה

בוקר טוב ניקי,
אין לי מכשיר למילוי כמו שלך, איך את מציעה למלא את הקנלוני?
תודה ויום טוב

רויטל א

הי ניקי, איך מילאת אותם? כי ראיתי שיש לך מכשיר מיוחד לכך, ולי אין. מה את מציעה? תודה

לבבית

היי נקיי
חפשתי לאחרונה בדיוק כזה מתכון, קנלוני ממולא בבשר עם רוטב אדום…
אפשר להשתמש בשילוב של בשר אדום וחזה טחון?
איך זה בהקפאה?

אלקה

הי ניקי,
אנא שתפי אותנו במתכונים של סלטים ותוספות מעניינות וחדשות

בברכה ,אלקה

דליה

שאלה לי בקשר לזה האם ליטחון את התערובת במיקסר
וכאשר ניכנס לתנור האם לכסות תודה מראש
דליה

דליה

הי
כל השבוע אני מבשלת מהאתר אין עלייך
מחר אני מכינה את זה
ערב טוב

יעל

בוקר טוב ניקי, מה שלומך? כשכתבת הודו טחון הכוונה להודו אדום? והאם אפשר להכין גם עם עוף טחון במקום ההודו?המתכון נראה נפלא מעורר תיאבון…