קנלוני ממולא הודו וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קנלוני ממולא הודו וירקות

אני רואה בקנלוני ממולא ארוחה שלמה. בשר טחון עם ירקות, פסטה ומה שאני הכי אוהבת רוטב עגבניות סמיך ועשיר כזה. לפעמים אני חושבת לעצמי שבמזל נשאר משהו לקנלוני עם כל הטעימות בדרך ישר מהמחבת. למען האמת אני יכולה לאכול את המילוי כמו שהוא.

מרכיבים:

חבילת קנלוני
400 ג’ בשר הודו טחון
בטטה בינונית מגורדת
קישוא גדול מגורד
בצל קטן קצוץ
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
5 עגבניות
פלפל אדום
בצל בינוני
כף פפריקה
כפית סוכר
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הירקות להוסיף את ההודו ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה לתבל ולקרר.

2. לטגן את הבצל קטן לחתוך את העגבניות לקוביות וגם את הפלפל ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות לטחון שישארו חתיכות קטנטנות.

3. למלא את הקנלוני בבשר לסדר בתבנית מעל לצקת את הרוטב שיכסה הכל, לאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

13732 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קנלוני ממולא הודו וירקות

 

 

 

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

היי ניקי,
האם מתאים להכין עם בשר בקר טחון?
תודה!!!

סטלה

בוקר טוב אין לי את שקית מילוי יש
עוד דרך למלות אותם?

טלי

ניקי יקרה,
אף פעם לא הכנתי קנלוני. יש לי שאלה של מי שמעולם גם לא טעמה קנלוני: האם ניתן לעשות את המתכון עם פסטה במקום הקנלוני או שזה לא קשור?

שושנה

הי, רציתי לדעת, אם אני ממהרת ואין לי זמן, זה אפשרי שאכין את הרוטב יום מראש ואשמור במקרר עד להגשה?
תודה מראש.

לילך

היי ניקי,
אפשר להכין עם עלי לזניה במקום?
ובמה להחליף את האבקת מרק?

תודה ושבת שלום

טליה

הי ניקי ותודה על כל המתכונים המעולים.
האם לכסות את התבנית כשאני מכניסה לתנור ובנוסף,האם למלא(ידנית) את כל הקנ לוני בבשר או רק חצי?

ציפי

כתבת שאפשר להקפיא. ככה כשזה מוכן? בחיים לא הקפאתי פסטה זה לא נהרס?