פרגיות בטחינה
אני אוהבת מתכונים מהירים, 10 – 15 דקות על השעון וזה מוגש לשולחן. פרגיות רכות, רוטב טוב תוסיפו לחם טוב ויש אחלה מנה לילדים לארוחת צהריים. יום ראשון צריך משהו קל טעים ופשוט.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
600 ג' פרגיות
2 בצלים
1/4 כוס טחינה
1/4 כוס דבש / סילאן
240 מ"ל מים (כוס)
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם סיר או מחבת בגודל בינוני עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, להוסיף את שאר המצרכים לערבב עד שהכל אחיד לבשל כ 3 – 4 דקות תוך כדי ערבוב.
2. לחתוך את הפרגיות לקוביות קטנות להוסיף לרוטב ולבשל תוך כדי ערבוב כ 10 דקות עד שהפרגיות מוכנות.
גולשים מכינים וממליצים:
חן : "הכנתי להיום בצהרים, פשוט מעולה!!!! רוטב מושלם"
טובה : " הפרגיות יצאו סוף הדרךךךךךךך
אין לתאר כמה שזה טעים"
מוטי : "יאמי!! יצא לי טעים!!!"
דקלה : "טעים בטירוף!! מומלץ"
אלינור : "יצא ליגה, אין עליך את אלופה. כל מתכון שלך פשוט מדהים."
סיגל : " הכנתי אותו היום פשוט ללקק את האצבעות שווה מאוד להכין אותו לא תתאכזבו."
דליה : "חברים מי שלא הכין את המתכון פשוט מפסיד"