יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות

פרגיות בטחינה

12 יולי 2015
(Visited 3,718 times, 1 visits today)
פרגיות בטחינה

פרגיות בטחינה

אני אוהבת מתכונים מהירים, 10 – 15 דקות על השעון וזה מוגש לשולחן. פרגיות רכות, רוטב טוב תוסיפו לחם טוב ויש אחלה מנה לילדים לארוחת צהריים. יום ראשון צריך משהו קל טעים ופשוט.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

600 ג' פרגיות
2 בצלים
1/4 כוס טחינה
1/4 כוס דבש / סילאן
240 מ"ל מים (כוס)
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1.  לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם סיר או מחבת בגודל בינוני עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, להוסיף את שאר המצרכים לערבב עד שהכל אחיד לבשל כ 3 – 4 דקות תוך כדי ערבוב.

2. לחתוך את הפרגיות לקוביות קטנות להוסיף לרוטב ולבשל תוך כדי ערבוב כ 10 דקות עד שהפרגיות מוכנות.

פרגיות בטחינה

פרגיות בטחינה

גולשים מכינים וממליצים:

חן : "הכנתי להיום בצהרים, פשוט מעולה!!!! רוטב מושלם"

טובה : " הפרגיות יצאו סוף הדרךךךךךךך
אין לתאר כמה שזה טעים"

מוטי : "יאמי!! יצא לי טעים!!!"

דקלה : "טעים בטירוף!! מומלץ"

אלינור : "יצא ליגה, אין עליך את אלופה. כל מתכון שלך פשוט מדהים."

סיגל : " הכנתי אותו היום פשוט ללקק את האצבעות שווה מאוד להכין אותו לא תתאכזבו."

דליה : "חברים מי שלא הכין את המתכון פשוט מפסיד"

הרשם
עדכן
46 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי האם אפשר להכין עם חזה עוף?

ניקי שלום.האם ניתן להקפיא?תודה,עינת

שלום ניקי
בסוף יוצא הרבה רוטב?
אני רוצה להכין לשבת ומתלבטת אם המתכון מתאים . החשש הוא שהפרגיות יתייבשו על הפלטה כי אין מספיק רוטב.
מה את אומרת?

היי ניקי
אין לי רסק עגבניות,אפשר להכין בלי,או לחליף ברוטב לפסטה למשל? (גם מקופסה)
תודה ניקי!!!:-)

היי ניקי
הכנתי להיום בצהרים, פשוט מעולה!!!! רוטב מושלם

היי ניקי שבת שלום,
אפשר להכין עם חזה עוף במקום הפרגיות?
במידה ואפשר האם צריך להשרות לפני במרינדה?

תודה ניקי שאת קיימת, הפרגיות יצאו סוף הדרךךךךךךך
אין לתאר כמה שזה טעים, לא היה לי דבש, השתמשתי בסילאן
בטוחה שהמשפחה תאהב

נשיקות
טובה