עוף צלוי בתפוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף צלוי בתפוזים

עוף צלוי בתפוזים

מנה עיקרית מעולה וטעימה מתאימה לכל ארוחה. מי לא אוהב עוף בתנור ועוד לכבוד שבת. רק לדמיין את הריח הטוב של העוף בניחוח תפוז, פשוט קל וטעים מאוד

4 – 5 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים מופרדות
1/4 כוס מיץ תפוזים
5 כפות שמן
כף פפריקה
כף רוטב צ’ילי מתוק
מעט טימין
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לתבל את העוף מכל הכיוונים להשרות כשעה.

2. לאפות בתנור שחומם ל 200 מעלות כ 50 דקות.

43880 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

nili: הילדים שלי אמרו שזה “נפלא” וביקשו תוספת.
הכנתי עם פרוסות תפ”א בתחתית התבנית, שספגו את הרוטב הטעים.
הגשתי ליד אורז לבן ואת תבשיל הקישואים עם פלפלים המעולה שלך.

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי ב.

היי ניקי, אשמח לעזרתך: 1) אין לי טימין, האם אפשר להשתמש בפטרוזיליה יבשה ? טימין זה תבלין? 2) כרעיים = הכוונה זה, שוקיים + משולשים, בנפרד? סליחה על הבורות….. 3) השתמשת בתפוזים וסחטת או מיץ תפוזים מוכן? תודה מראש על עזרתך

יעל

ניקי אהובה, האם אפשר להכין ולהקפיא? הפשרנו עוף ובסוף לא השתמשנו וכנראה שלא נספיק לאכול ביומיים הקרובים.

ענת

היי ניקי יקרה,
אני רוצה לעשות את זה עם כ-14-16 שוקיים.
האם לשנות את הכמויות של הרוטב?
אם כן באיזה יחס?
תודה רבה!
ענת

מרינה

היי רציתי לדעת מתחת לעוף אני יכולה לפרוס עיגולים של בצל ?
ובטוסטר אובן זה על אותה טמפרטורה ואותו זמן?

שושי

עם מה אפשר להחליף את אבקת המרק?

ענת

ניקי הי,
האם צריך לכסות את התבנית בנייר כסף? האם בהתחלה? כמה זמן אם בכלל?

יהודית

איך זה בלי טימין? חסר לי כרגע,