צלעות טלה בסיר
צלעות טלה בסיר, אני בעד מספר אפשרויות כלומר שיהיו כמה מנות עיקריות בשולחן, כמה שיותר מבחר של מנות יותר טוב. הלכתי על צלעות תסלחו אני מאוהבת בבשר הזה הוא יוצא פשוט נפלא.
מרכיבים:
10 – 12 צלעות
בצל בינוני חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
רסק עגבניות קטן
פלפל חריף קצוץ
2 – 3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, להוסיף רסק תבלינים סוכר וכוס מים לבשל כ 10 – 15 דקות אש בינונית נמוכה.
2. תוך כדי במחבת נפרד לפלפל ולהמליח את הצלעות ולטגן על אש גבוהה כדקה מכל צד.
3. להוסיף לרוטב ועוד כוס מים קצת יותר. לכסות ולבשל כ 45 – 60 דקות או עד שהצלעות רכות.
גולשים מכינים וממליצים:
אתיקה : הכנתי לערב החג.. כולם התענגו ..איזה טעים.. חג שמח!!
ויקי : תקשיבי ניקי, חייבת לשתף – מ ע ד ן !!!!
לא יודעת איך את עושה זאת, אבל את אלופה!