


צלעות טלה בסיר
צלעות טלה בסיר, אני בעד מספר אפשרויות כלומר שיהיו כמה מנות עיקריות בשולחן, כמה שיותר מבחר של מנות יותר טוב. הלכתי על צלעות תסלחו אני מאוהבת בבשר הזה הוא יוצא פשוט נפלא.
מרכיבים:
10 – 12 צלעות
בצל בינוני חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
רסק עגבניות קטן
פלפל חריף קצוץ
2 – 3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, להוסיף רסק תבלינים סוכר וכוס מים לבשל כ 10 – 15 דקות אש בינונית נמוכה.
2. תוך כדי במחבת נפרד לפלפל ולהמליח את הצלעות ולטגן על אש גבוהה כדקה מכל צד.
3. להוסיף לרוטב ועוד כוס מים קצת יותר. לכסות ולבשל כ 45 – 60 דקות או עד שהצלעות רכות.
31738 צפיות 14 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אתיקה : הכנתי לערב החג.. כולם התענגו ..איזה טעים.. חג שמח!!
ויקי : תקשיבי ניקי, חייבת לשתף – מ ע ד ן !!!!
לא יודעת איך את עושה זאת, אבל את אלופה!
היי ניקי אלופה,
האם המתכון הזה מתאים גם לצלעות בקר ללא עצם?
היי ניקי. קניתי גוש חזה אסאדו טלה טרי.
האם המתכון הזה מתאים?
ואם התשובה היא שלילית אז האם תוכלי להמליץ לי על מתכון?
והאם אפשר להכין יום קודם?
המון תודה ושבת שלום. עדנה
מדהייים אין עליייךךךךך
היי ניקי, זה מתאים גם לצלעות טלה ללא עצם ? בעלי קנה צלעות טלה פרוסות קטנות ללא עצם
היי ניקי, אני מאד רגישה לחריף. לשים משהו חלופי או שפשוט לוותר על הפלפל החריף?
היי ניקי יקרה
האם אפשר במקום הצלעות לשים בשר כבש כתף?
בוקר טוב קניתי שוק טלה להכין לחג יש לך מתכון מתאים?