דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

הפעם הלכתי על מנה ראשונה, משהו קליל שאפשר להתחיל איתו את הארוחה בכיף בלי להתמלא. לדג יש טעם נהדר והוא מקבל את כל הטעמים של הירקות. בקיצור קל פשוט וטעים.

3 מנות

מרכיבים:

4 פילטים של סול
לימון
3 פלפלים גדולים
3 שיני שום
3 גזרים
בצל
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפילה לקוביות גדולות – בינוניות לסחוט את הלימון להשרות את הדגים כחצי שעה ולשטוף.

2. לחתוך את הגזר והפלפלים למקלות, לשים במחבת כמה כפות שמן להוסיף את הגזר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן, לחתוך את הבצל לחצי לפרוס דק להוסיף לירקות ולטגן כשתי דקות, את השום לפרוס ולטגן יחד עם הירקות, לתבל עם מלח.

3. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן, בצלחת עמוקה לערבב קמח ומלח לצפות את קוביות הדג ולנער שאריות, לטגן עד שהקוביות מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

4.  להוסיף את קוביות הדג לירקות להקפיץ  דקה שתיים על האש תוך כדי להוסיף את הדבש ולהוריד מהאש.

10953 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ עם פלפלים וגזרדג מוקפץ עם פלפלים וגזר

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “חייבת להגיד שיצא מעולה!!! הכנתי לשבת ולא נשאר פירור!
אפילו הקטנים בן שלוש ובן שנה אכלו ונהנו!”

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
פולינה

שלום ניקי, בתמונה שיש כאן במתכון זה דג סול או דג אחר?תודה מראש

רחלי

דג מושלם!!
הכנתי המון פעמים ותמיד חוזרת להכין שוב..
עכשו הולכת להכין לארוחת ערב!!