יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני דגים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

12 אוקטובר 2015
(Visited 7,209 times, 1 visits today)
דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

הפעם הלכתי על מנה ראשונה, משהו קליל שאפשר להתחיל איתו את הארוחה בכיף בלי להתמלא. לדג יש טעם נהדר והוא מקבל את כל הטעמים של הירקות. בקיצור קל פשוט וטעים.

3 מנות

מרכיבים:

4 פילטים של סול
לימון
3 פלפלים גדולים
3 שיני שום
3 גזרים
בצל
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפילה לקוביות גדולות – בינוניות לסחוט את הלימון להשרות את הדגים כחצי שעה ולשטוף.

2. לחתוך את הגזר והפלפלים למקלות, לשים במחבת כמה כפות שמן להוסיף את הגזר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן, לחתוך את הבצל לחצי לפרוס דק להוסיף לירקות ולטגן כשתי דקות, את השום לפרוס ולטגן יחד עם הירקות, לתבל עם מלח.

3. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן, בצלחת עמוקה לערבב קמח ומלח לצפות את קוביות הדג ולנער שאריות, לטגן עד שהקוביות מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

4.  להוסיף את קוביות הדג לירקות להקפיץ  דקה שתיים על האש תוך כדי להוסיף את הדבש ולהוריד מהאש.

דג מוקפץ עם פלפלים וגזרדג מוקפץ עם פלפלים וגזר

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : "חייבת להגיד שיצא מעולה!!! הכנתי לשבת ולא נשאר פירור!
אפילו הקטנים בן שלוש ובן שנה אכלו ונהנו!"

הרשם
עדכן
30 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן