דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

הפעם הלכתי על מנה ראשונה, משהו קליל שאפשר להתחיל איתו את הארוחה בכיף בלי להתמלא. לדג יש טעם נהדר והוא מקבל את כל הטעמים של הירקות. בקיצור קל פשוט וטעים.

3 מנות

מרכיבים:

4 פילטים של סול
לימון
3 פלפלים גדולים
3 שיני שום
3 גזרים
בצל
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הפילה לקוביות גדולות – בינוניות לסחוט את הלימון להשרות את הדגים כחצי שעה ולשטוף.

2. לחתוך את הגזר והפלפלים למקלות, לשים במחבת כמה כפות שמן להוסיף את הגזר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן, לחתוך את הבצל לחצי לפרוס דק להוסיף לירקות ולטגן כשתי דקות, את השום לפרוס ולטגן יחד עם הירקות, לתבל עם מלח.

3. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן, בצלחת עמוקה לערבב קמח ומלח לצפות את קוביות הדג ולנער שאריות, לטגן עד שהקוביות מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

4.  להוסיף את קוביות הדג לירקות להקפיץ  דקה שתיים על האש תוך כדי להוסיף את הדבש ולהוריד מהאש.

5905 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ עם פלפלים וגזרדג מוקפץ עם פלפלים וגזר

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “חייבת להגיד שיצא מעולה!!! הכנתי לשבת ולא נשאר פירור!
אפילו הקטנים בן שלוש ובן שנה אכלו ונהנו!”


14
תגובות

  הרשם  
עדכן
Miriam

Your ingredients mention a lemon, but there is no lemon in the instructions? What do you do with the lemon? thanks

רבקה

הי ניקי,

אני רוצה להכין את זה היום עבור מחר ארוחת צהריים לילדים. (אגב, יום יום הם אוכלים דברים שלך 🙂 )
שתי שאלות:
1. נראה לך שיהיה טעים עדיין?
2. איזה תופסת הולכת טוב עם זה?

תודה רבה,
רבקה

דנית

יש צורך להפשיר את הדגים לפני

שיילו

היי ניקיל’ה..מה שלומך? היה נחמד סוף סוף לחבר את האתר לפנים גלויות
אכלתי באיזה בית מלון דג סלמון ברוטב עם ירקות. ממש טעים.. אולי יש לך מתכון של משהו בסגנון שמתאים? תודה רבה!!

ש.מ.

הי ניקי. עם אלו עוד דגים ניתן להכין את המתכון הזה??

נעמה

ניקי יקרה, מתכון ברמה גבוהה טעים מאד וקל להכנה.
תודה לך!!!