יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות עם זיתים

13 מרץ 2017
(Visited 9,429 times, 1 visits today)
פרגיות עם זיתים

פרגיות עם זיתים

הדבר הכי טעים כאן זה הזיתים אני אוהבת זיתים ברוטב, הם רכים והם סופגים את כל הטעמים של הרוטב וכאן נכנסות הפרגיות שמוסיפות טעם נהדר.
אני ממליצה להגיד עם אורז לבן כדי שיספוג את כל הטעמים. כתוב על המתכון הזה ארוחת צהריים בגדול. טעים ועוד פעם טעים!

4 מנות

מרכיבים:

600 ג' פרגיות חתוכות קטן
2 בצלים בינוניים
4 שיני שום
קופסת טבעות זיתים
כפית שטוחה קמח
כף גדושה רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס וחצי מים
כף פפריקה מרוקאית
שליש כפית כורכום
כף  א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ'ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

הכנות:

1. למלא סיר עם מים להרתיח להוסיף את הזיתים ולבשל כ 10 דקות, לסנן ולחזור על הכל מחדש.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל מזהיב, לקצוץ את השום ולטגן יחד עם הבצל כדקה, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהקמח נמס.

3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל דקה שתיים להוסיף את הזיתים ולבשל 10 דקות.

4. להוסיף את הפרגיות לבשל 10 דקות מידי פעם לבחוש, אם חסר קצת נוזלים להוסיף מים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להוסיף פלפל חריף לטיגון יחד עם הבצל (יאם!) אפשר להכין יומיים מראש.

פרגיות עם זיתיםפרגיות עם זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

ריקי : "הכנתי לשבת יצא מעולה!!
לדברי בעלי המתכון הכי טעים שהכנתי עד היום לפרגיות"

הרשם
עדכן
26 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להשתמש בכרעיים או ירכיים במקום פרגית?

10 דקות בישול מספיק לפרגיות להיות אכילות?

האם אני יכול להכין את המתכון גם עם סטייקים שלמים או שאני חייב לחתוך?

שבת שלום שיהיה לך 🙂

אפשר להשתמש בחזה עוף במקום בפרגית?

חייב להרתיח את הזיתים? הם כבר מוכנים לאכילה. קופסאת שימורים…

היי ניקי..

האם חייב/ קריטי לטגן את הפרגיות לפני הנחתן בסיר?

זיתים שחורים גם מתאימים למתכון הזה?