יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

בולונז כרובית

28 ינואר 2017
(Visited 9,168 times, 1 visits today)
בולונז כרובית

בולונז כרובית

בולונז כרובית, נכון זה לא בדיוק בולונז יותר נכון אילתור אבל יצא מעולה! איזה כיף שאפשר לשנות דברים ולקבל תוצאה כזאת טעימה, מומלץ ושווה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
300 ג' בשר בקר טחון
2 כפיות שום כתוש
כחצי כוס מים
גזר גדול חתוך לקוביות
בצל חתוך קטן
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

הכנות:

1. לשים במחבת 4 כפות שמן להוסיף את הבצל לטגן כמה דקות להוסיף את הגזר ולטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי בחישה הבשר משנה את צבעו.

2. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות על אש בינונית.

3. להרתיח מים לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל אותם כ 5 – 6 דקות, לסנן.

4. להכין מחבת חמה עם שמן עמוק ולטגן את הכרובית עד הזהבה.

5. לחתוך גס את הכרובית לערבב עם כפית שום כתוש שמן זית ומלח פלפל.

6. לסדר את הכרובית על צלחת הגשה בין לבין להניח ערימות מהבשר, לפזר פטרוזיליה ולטרוף!

הרשם
עדכן
2 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן