לבבות עוף עם בצל
משום מה ואני לא יודעת למה אנשים נצמדים למוכר והידוע כגון עוף, פרגיות, חזה עוף כבודם במקומם מונח אבל יש עולם אחר של טעמים ובשרים שלא פחות טעימים מכל דבר אחר, אני אוהבת חלקי פנים אבל הם לא מקבלים את הכבוד הראוי במטבח.
רוצים לשמוע סוד ? הם זולים משמעותית מחלקי הבשר האחרים לא בקטנה ממש יותר זולים וזמן ההכנה זה מספר דקות ולהגיש זה קלאסי להכין לילדים לארוחת צהריים, לבבות עוף ברוטב עם המון בצל זה יאמי.
מתאים להגיש עם אורז או פירה ליד חלת השבת הרוטב מעלף בשביל לטבול את החלה והלבבות יוצאים רכים והשילוב עם הבצל אין על זה בעולם ועוד דבר חשוב הם מקור נהדר לחלבון כלומר בריא לגוף.
3 מנות
מרכיבים:
2 בצלים גדולים (כמה שיותר בצל יותר טעים)
2 שיני שום קצוצות
חצי קילו לבבות מוכשרים
פלפל חריף חתוך קטן (לא חובה)
כוס מים
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כפית כמון
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחצות את הבצלים לחצי ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להתחיל בטיגון הבצל כשתי דקות על אש בינונית להוסיף את השום לטגן עוד דקה להוסיף את הלבבות להקפיץ כדקה ולהוסיף תבלינים פלפל ומים.
2. לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לאזן טעמים.
הגשתי עם תוספת מפתיעה