חמין עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חמין עוף

איזה כיף לאכול חמין עוף, הריחות הראשונים של הבוקר שפותחים את העיניים מגיעים מהחמין, אני בודקת ככה קטנה שהכל בסדר ומדמיינת לעצמי מה יהיה בשעת הצהריים. איזה כיף שיש חורף רק בשביל תבשילי חמין.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים מופרדות
גרון הודו חתוך גס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים גדולים
חצי כוס שעועית אדומה שהושרתה
חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה
כוס חיטה שהושרתה
4 ביצים
כף גדושה פפריקה
רסק עגבניות קטן
2 כפות סילאן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסוטאג’ חם עם שמן לשים את העוף מעל לפזר את הירקות שעועית חיטה.

2. לערבב 3/4 כוס מים רותחים עם התבלינים ולצקת מעל להוסיף את הסילאן ולכסות במים כשתיים שלוש כוסות נוספות להרתיח ולבשל כ 10 דקות מכוסה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להוסיף את הביצים לכסות ולהכניס לתנור ל 45 דקות אחר כך להוריד את החום ל 100 מעלות לכל הלילה.

7352 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

23
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

אם שכחתי להשרות את הקטניות ואני חייבת להכין ממש ברגע זה… מה אפשר לעשות?

מורן

היי ניקי, תודה על מתכונים מעולים!
את השעועית והחיטה משרים לילה לפני ?להשרות עם מים קרים או חמים?