יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

פילה עוף במחבת

23 אוגוסט 2016
(Visited 128,653 times, 98 visits today)

פילה עוף במחבת

אני אוהבת את המתכון הזה המרינדה עושה פלאים לעוף איזה טעם נהדר הוא מקבל.
אני נוהגת להכין את המתכון הזה עם פילה עוף גם פרגיות הולך שני הסוגים נחשבים לרכים ולכן מאוד מתאימים לילדים.
החלק הכי אהוב עליי במתכון זה הבצל הוא מקבל את כל הטעמים מהעוף ויש לו טעם מעולה!
אני מבחינתי תנו לי רק את הבצל ולכן אני מתפרעת עם הכמויות של הבצל 3 – 4 יחידות מה שמתאים לי באותו רגע.
קחו טיפ להגשה, תכינו פירה מעל תניחו את הפרגיות ותגישו ותגידו אם זה לא אחד הדברים הכי טעימים שאכלתם.
עוד רעיון חביב שרץ אצלי להגיש בתוך פיתה עם חומוס ביס אחד ולא תפסיקו לאכול.

4 מנות

מרכיבים:

800 ג' פילה חזה עוף / פרגיות
2 בצלים גדולים
4 – 5 שיני שום
1/3 כוס שמן זית / קנולה
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

כף סילאן (אופציה)

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לחתוך את הפילה לחצי להוסיף את התבלינים ואת השמן לערבב ולהשרות כשעה.
את הבצלים לחצות לפרוס לפרוסות דקות ושוב לחצות לחצי, שום לחתוך לפרוסות, לחמם מחבת גדולה עם שמן ולטגן את הבצלים כ 10 דקות על אש בינונית מידי פעם לערבב, לקראת הסוף להוסיף את השום לטגן עוד 2 דקות ולשמור בצד.

2. באותה מחבת לטגן את הפילה / פרגיות כ 5 דקות על אש גבוהה משני הצדדים, בסיום להוסיף את הבצל להקפיץ כדקה ביחד ומעל לפזר את הסילאן.

Pan-Fried Chicken and Onions

כדאי לדעת ש…
מי שלא רוצה מתיקות שיוותר על הסילאן, אפשר להשתמש בחזה עוף. המרינדה טובה לתיבול בשר על האש.
מי שלא אוהב בצל (מי אתם אנשים ?) שיכין בלי הבצל.

פילה חזה עוף הוא מקור נהדר לחלבון בתפריט, מכיל כמות נכבדת של חלבון רזה- לפחות 20 גרם חלבון לכל 100 גרם בשר. קל לשלב אותו בתפריט ואפשר גם מספר פעמים בשבוע, על הצלחת בארוחה עיקרית או קר בתוך כריך לדרך.
כל כמות הבשר המתקבלת מכילה כ2200 קלוריות, במידה ונחלק ל4 מנות, בכל מנה 550 קלוריות.
במסגרת תפריט מאוזן אני ממליצה לחלק את הכמות המתקבלת לכ6 מנות ולשלב גם פחמימה וירק בארוחה, מצע של פירה או פיתה יתאימו מאוד, בתוספת סלט ליד נקבל ארוחה מצויינת.
רוצים ליצור ארוחה דיאטטית? אפשר לשלב את חזה העוף שבמתכון בסלט על בסיס חסה וירקות ולקבל סלט עוף מושלם שגם עוזר לנו לשמור על המשקל.

פילה עוף במחבתפילה עוף במחבת

גולשים מכינים וממליצים:

אורנה : "מתכון יצא נהדר תודה על המתכונים הנהדרים"

נעמה : "הכנתי בלי הבצל. הילדים טרפו. ואת הקצת שנשאר הוספתי יום למחרת קר לסלט ירקות.
יצא מ-ע-ו-ל-ה!!"

מיכל : "יצא מעדן מושלם מומלץ בחום ממש נמס בפה….תודה רבה"

הרשם
עדכן
89 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר חזה עוף במקום פילה?

אני מכינה עכשיו, סהכ זה כ6 דקות בישול לפילה?? הבנתי נכון?

הי, אפשר להשרות כמה שעות או לילה?

ניקי את דומה ל-nici
שפית תותחית

פצצה הכנתי והיה מעדן לחופש✋

כמה פשוט ככה טעים. תודה

אפשר להקפיא?