יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות עם ירקות

21 נובמבר 2018
(Visited 56,423 times, 13 visits today)
פרגיות עם ירקות

פרגיות עם ירקות

היו לי פרגיות לא בדיוק ידעתי מה אני רוצה לעשות איתן, במקרים כאלה אני בודקת מה יש לי במקרר.
קלטתי זוקיני ירוק יפהפה, הירק הזה נהדר להקפצות הוא נשאר פריך והטעם שלו נהדר, כשראיתי שיש לי גזר ופלפלים התחלתי לחייך ברור שאני מכינה מוקפץ של פרגיות עם ירקות קצת מתקתק עם נגיעות דבש, כמובן שאני מוסיפה שום כי איך אפשר בלי ? לקח לי 10 דקות על השעון וזה היה מוכן.
אני אוהבת להכין מתכונים קלים עכשיו אפשר להכין דברים אחרים, למשל את התפוחי אדמה הדיאטטים האלה, צריך להתחיל להתארגן לארוחת שישי.

מרכיבים:

  1. 700 ג' פרגיות חתוכות לרצועות:
    כף דבש
    כף פפריקה
    4 כפות שמן זית
    כף א. מרק

    בצל
    2 שיני שום
    2 זוקיני / קישואים רגילים
    2 גזרים
    פלפל אדום / צהוב
    כף דבש
    פלפל שחור גרוס
    מלח

הכנות:

  1. 1. לשים בקערה את הפרגיות שמן זית, דבש ופפריקה לערבב ולהשרות חצי שעה.

2. לחתוך את הגזר והפלפל למקלות קצרים, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הירקות ולטגן 2 –  3 דקות תוך כדי ערבוב, לחתוך את הקישואים למקלות ולהוסיף למחבת, לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף למחבת, לטגן כמה דקות.

3. להוסיף את התיבול והדבש להקפיץ עוד שתי דקות ולשמור בצד.

4. במחבת נפרדת עם 3 כפות שמן לטגן את הפרגיות כ 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב ולהוסיף לירקות. להחזיר לאש לדקה לבדוק טעמים ולהגיש.

פרגיות בנוסח סיניפרגיות בנוסח סיניפרגיות בנוסח סיני

הרשם
עדכן
39 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן