פרגיות עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות עם ירקות

פרגיות עם ירקות

היו לי פרגיות לא בדיוק ידעתי מה אני רוצה לעשות איתן, במקרים כאלה אני בודקת מה יש לי במקרר.
קלטתי זוקיני ירוק יפהפה, הירק הזה נהדר להקפצות הוא נשאר פריך והטעם שלו נהדר, כשראיתי שיש לי גזר ופלפלים התחלתי לחייך ברור שאני מכינה מוקפץ של פרגיות עם ירקות קצת מתקתק עם נגיעות דבש, כמובן שאני מוסיפה שום כי איך אפשר בלי ? לקח לי 10 דקות על השעון וזה היה מוכן.
אני אוהבת להכין מתכונים קלים עכשיו אפשר להכין דברים אחרים, למשל את התפוחי אדמה הדיאטטים האלה, צריך להתחיל להתארגן לארוחת שישי.

מרכיבים:

  1. 700 ג’ פרגיות חתוכות לרצועות:
    כף דבש
    כף פפריקה
    4 כפות שמן זית
    כף א. מרק

    בצל
    2 שיני שום
    2 זוקיני / קישואים רגילים
    2 גזרים
    פלפל אדום / צהוב
    כף דבש
    פלפל שחור גרוס
    מלח

הכנות:

  1. 1. לשים בקערה את הפרגיות שמן זית, דבש ופפריקה לערבב ולהשרות חצי שעה.

2. לחתוך את הגזר והפלפל למקלות קצרים, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הירקות ולטגן 2 –  3 דקות תוך כדי ערבוב, לחתוך את הקישואים למקלות ולהוסיף למחבת, לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף למחבת, לטגן כמה דקות.

3. להוסיף את התיבול והדבש להקפיץ עוד שתי דקות ולשמור בצד.

4. במחבת נפרדת עם 3 כפות שמן לטגן את הפרגיות כ 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב ולהוסיף לירקות. להחזיר לאש לדקה לבדוק טעמים ולהגיש.

8412 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות בנוסח סיניפרגיות בנוסח סיניפרגיות בנוסח סיני

11
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאל

פעם אחת טיגנצי עוף על מחבת וזה הקפיץ כל כךךךך הרבה שמן מהמחבת עד שכל הסביבה הייתה מכוסה בשמן אפילו הרצפה. יש לך אולי טיפ לתת איך להימנע מכל הקפיצות הרבות של השמן מהמחבת כשמטגנים עוף? זה אפילו כואב בידיים כי הטיפות של השמן הקופצות הרותחות נוגעות בידיים.

מיר

נראה מעולה. אפשר להכין גם עם שווארמה פרגיות?
תודה

שרון

שלום, אפשר להכין מחזה עוף ?

ליטל

וואו וואו וואומתכון מנצח , טעים בטירוף.הילדים חיסלו בשמחההאמת אני מכורה לאתר שלך וכל מתכון הוא מתכון מנצח אבל זה במיוחד!!!תודה תודה ושוב תודה לך

תמרה

נראה מעולה!אפשר להקפיא?

מורן

היי
נראה טעים
אפשר לעשות במחבת פסים כפולה?