מפרום כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מפרום כרובית

השילוב של כרובית ובשר טחון זה קלאסי, הם חברים הכי טובים, שים את שניהם בתוך רוטב טוב וזה מתכון מנצח. קצת שיניתי את החוקים לא מתכון רגיל של מפרום שמשתמשים בתפוחי אדמה אלא השתמשתי בכרובית. זה מושלם חברים.

מרכיבים:

כרובית קטנה
300 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק ומטוגן
גזר מגורד
שליש כפית כורכום
רבע כפית כמון
קורט קינמון
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

ציפוי:
2 ביצים
כפית רסק עגבניות
קמח

רוטב:
בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מרוקאית
שתי עגבניות קצוצות דק
2 כוסות מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להרתיח מים לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לערבב את מצרכי הבשר, לקחת חתיכה מהבשר להצמיד לכרובית מכל הכיוונים להדק היטב. לקרר כחצי שעה.

3. בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את השום והעגבניות לטיגון של 2 דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כשתי דקות.

4. לצפות את הכרובית עם קמח, לטרוף ביצים ורסק ולטבול את הכרובית. לטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים ולהעביר לרוטב.

5. לבשל על אש נמוכה בינונית כ 25 דקות.

8809 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרובית


9
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

היי ניקי,
זה ישאר טוב בהקפאה?

רננה

הי ניקי תודה על כל המתכונים המאלפים שלך. איך עושים עם כרובית קפואה?

פאולינה

אפשר ללא בלי טיגון?
תודה

אסתי

איזה זריזות! תודה רבה! שבת שלום!

אסתי

היי ניקי האלופה! מה אפשר לשים במקום כורכום? נגמר לי ואני באמצע בישול.