יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף צהוב

2 אוגוסט 2017
(Visited 71,972 times, 15 visits today)
חזה עוף צהוב

חזה עוף צהוב

חזה עוף זאת אפשרות נהדרת וזולה להכנת ארוחת צהריים, לקח לי 10 דקות והגשתי לשולחן, לא אני לא מגזימה וזה הדבר היפה בחזה עוף שהוא מוכן מהר. אני מתה על מתכונים כאלה,  פשוט קל וטעים איזה כיף.

3 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
3/4 כפית כורכום
1/4 כוס שמן קנולה
כף א. מרק

כף רוטב סויה
2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
כף דבש

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

  1. 1. לערבב את החזה עם השמן והתבלינים ולהשרות כשעה.2. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן על אש גבוהה תוך כדי בחישה כשתיים שלוש דקות.3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, לטגן כדקה לסגור את האש להשאיר עוד כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את החזה עוף בפרגיות, זמן הטיגון תלוי בגודל החתיכות חתיכות קטנות זמן הטיגון יהיה קצר.

חזה עוף צהובחזה עוף צהובחזה עוף צהוב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאונה כהן : "מתכון מעולה. היה ממש טעים.
מאוד נהנינו!!"

ריקי : "עשיתי מקודם בדיוק עם המינון המשולב.
יצא מ-ע-ד-ן!
את מלאך, החזרת לי בשנתיים האחרונות את הביטחון העצמי במטבח, ואת החשק לארח.
וכמובן, הכי חשוב, לילדים את התיאבון…

מירב : "ניקי אני מתה על המתכונים שלך! זה יצא טעים סוף. הילדים פירקו את הכל"

אודליה : "ניקי אהובה! הכנתי את המתכון בבטחון מלא שזה יצא טעים .. וכמובן לא אכזבת!
הכנתי ביום שישי, הכפלתי כמויות, כשזה יצא התאפקתי לא לטרוף חצי מחבת.. ממש כמו שווארמה טריה! והזין את כל המשפחה בשבת ואותי עד היום. מאוד מאוד טעים! כבר מעבירה למחברת המתכונים שלי, ששם 90% מהמתכונים- שלך!"

הרשם
עדכן
84 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אם אין לי דבש או סילאן עדיין אפשר להכין?

הי,
ראשית, תודה על מתכונים מושלמים!!
לגבי התיבול, במידה ואני ממירה את הצילי בסילאן, הם ניתן לוותר על הדבש? אני חוששת שיצא מתוק מדי.
תודה רבה

היי.
אני רוצה להכין את זה מחר לצהריים, אני יכולה לתבל מעכשיו ולהניח במקרר?

שלום ניקי, האם אפשר להוסיף בצל למתכון? אם כן, מתי? תודה!!

הי ניקי,
אם אני מכינה מקילו פילה עוף, צריך להכפיל גם את כל שאר המצרכים?

האם חזה עוף הכוונה לשניצלים או פרפרים. תודה

ניקי מושלם!!
מטעמי בריאות החלפתי את האבקת מרק בחוואיג' ותבלין פילדלפיה (לא צריך כף כמובן, מספיק ביחד בערך חצי כפית, קצת יותר)
את רוטב הסויה השמטתי ואת הצ'ילי והדבש החלפתי בסילאן
לאכול את זה עם אורז לבן פשוט וטרי זה התענוג בהתגלמותו!!