יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף צהוב

2 אוגוסט 2017
(Visited 64,749 times, 1 visits today)
חזה עוף צהוב

חזה עוף צהוב

חזה עוף זאת אפשרות נהדרת וזולה להכנת ארוחת צהריים, לקח לי 10 דקות והגשתי לשולחן, לא אני לא מגזימה וזה הדבר היפה בחזה עוף שהוא מוכן מהר. אני מתה על מתכונים כאלה,  פשוט קל וטעים איזה כיף.

3 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
3/4 כפית כורכום
1/4 כוס שמן קנולה
כף א. מרק

כף רוטב סויה
2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
כף דבש

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

  1. 1. לערבב את החזה עם השמן והתבלינים ולהשרות כשעה.2. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן על אש גבוהה תוך כדי בחישה כשתיים שלוש דקות.3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, לטגן כדקה לסגור את האש להשאיר עוד כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את החזה עוף בפרגיות, זמן הטיגון תלוי בגודל החתיכות חתיכות קטנות זמן הטיגון יהיה קצר.

חזה עוף צהובחזה עוף צהובחזה עוף צהוב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאונה כהן : “מתכון מעולה. היה ממש טעים.
מאוד נהנינו!!”

ריקי : “עשיתי מקודם בדיוק עם המינון המשולב.
יצא מ-ע-ד-ן!
את מלאך, החזרת לי בשנתיים האחרונות את הביטחון העצמי במטבח, ואת החשק לארח.
וכמובן, הכי חשוב, לילדים את התיאבון…

מירב : “ניקי אני מתה על המתכונים שלך! זה יצא טעים סוף. הילדים פירקו את הכל”

אודליה : “ניקי אהובה! הכנתי את המתכון בבטחון מלא שזה יצא טעים .. וכמובן לא אכזבת!
הכנתי ביום שישי, הכפלתי כמויות, כשזה יצא התאפקתי לא לטרוף חצי מחבת.. ממש כמו שווארמה טריה! והזין את כל המשפחה בשבת ואותי עד היום. מאוד מאוד טעים! כבר מעבירה למחברת המתכונים שלי, ששם 90% מהמתכונים- שלך!”

הרשם
עדכן
80 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי.
אני רוצה להכין את זה מחר לצהריים, אני יכולה לתבל מעכשיו ולהניח במקרר?

שלום ניקי, האם אפשר להוסיף בצל למתכון? אם כן, מתי? תודה!!

הי ניקי,
אם אני מכינה מקילו פילה עוף, צריך להכפיל גם את כל שאר המצרכים?

האם חזה עוף הכוונה לשניצלים או פרפרים. תודה

ניקי מושלם!!
מטעמי בריאות החלפתי את האבקת מרק בחוואיג’ ותבלין פילדלפיה (לא צריך כף כמובן, מספיק ביחד בערך חצי כפית, קצת יותר)
את רוטב הסויה השמטתי ואת הצ’ילי והדבש החלפתי בסילאן
לאכול את זה עם אורז לבן פשוט וטרי זה התענוג בהתגלמותו!!

רציתי לשלב חזה עוף בתפריט כי אני מתאמנת, וברגע שראיתי את המתכון שלך הזה ידעתי שזה מבטיח, הכנתי כבר פעמיים, ואני כל כך נהנית! פשוט להכנה וכל כך טעים!

היי ניקי
כמה מלח לשים במקום הכף אבקת מרק?