חזה עוף צהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף צהוב

חזה עוף צהוב

חזה עוף זאת אפשרות נהדרת וזולה להכנת ארוחת צהריים, לקח לי 10 דקות והגשתי לשולחן, לא אני לא מגזימה וזה הדבר היפה בחזה עוף שהוא מוכן מהר. אני מתה על מתכונים כאלה,  פשוט קל וטעים איזה כיף.

3 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
3/4 כפית כורכום
1/4 כוס שמן קנולה
כף א. מרק

כף רוטב סויה
2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
כף דבש

הכנות:

  1. 1. לערבב את החזה עם השמן והתבלינים ולהשרות כשעה.2. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן על אש גבוהה תוך כדי בחישה כשתיים שלוש דקות.3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב, לטגן כדקה לסגור את האש להשאיר עוד כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את החזה עוף בפרגיות, זמן הטיגון תלוי בגודל החתיכות חתיכות קטנות זמן הטיגון יהיה קצר.

72616 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף צהובחזה עוף צהובחזה עוף צהוב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאונה כהן : “מתכון מעולה. היה ממש טעים.
מאוד נהנינו!!”

ריקי : “עשיתי מקודם בדיוק עם המינון המשולב.
יצא מ-ע-ד-ן!
את מלאך, החזרת לי בשנתיים האחרונות את הביטחון העצמי במטבח, ואת החשק לארח.
וכמובן, הכי חשוב, לילדים את התיאבון…

מירב : “ניקי אני מתה על המתכונים שלך! זה יצא טעים סוף. הילדים פירקו את הכל”

אודליה : “ניקי אהובה! הכנתי את המתכון בבטחון מלא שזה יצא טעים .. וכמובן לא אכזבת!
הכנתי ביום שישי, הכפלתי כמויות, כשזה יצא התאפקתי לא לטרוף חצי מחבת.. ממש כמו שווארמה טריה! והזין את כל המשפחה בשבת ואותי עד היום. מאוד מאוד טעים! כבר מעבירה למחברת המתכונים שלי, ששם 90% מהמתכונים- שלך!”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן

הי ניקי
האם אפשר לטגן במחבת כאילו זה בגודל של שניצל? רק בלי הפרורי לחם..

אודליה ברנשטיין

ניקי אהובה! הכנתי את המתכון בבטחון מלא שזה יצא טעים .. וכמובן לא אכזבת!
הכנתי ביום שישי, הכפלתי כמויות, כשזה יצא התאפקתי לא לטרוף חצי מחבת.. ממש כמו שווארמה טריה! והזין את כל המשפחה בשבת ואותי עד היום. מאוד מאוד טעים! כבר מעבירה למחברת המתכונים שלי, ששם 90% מהמתכונים- שלך!

שלומית

בכלום עבודה קצרתי מחמאות רבות! תענוג. היה טעים וקל הכנה שזה הכי חשוב !!

שפרה

אני לא משתמשת ברטבים קנויים, מה אפשר לשים במקום הסויה והצ’ילי? או לוותר על המתכון?

אבי דניירוב

רציתי קודם כל להגיד לך שיש לך אפליקציחה מעולה ומתכונים מעולים…
במתכון הזה אני לא מבין את סעיף 3…
הרי הכנתי את כל התבלינים ועירבבתי.. הכנסתי את החזה עוף והשרתי כשעה.. ועכשיו לתיגון.. ורשמת לשים את החזה ושאר המצרכים.. מה זה אומר?

בת שבע בן חורין

באיזה שלב יש להוסיף את הסויה צילי ודבש?

חלי

היה פעם מתכון אחר תחת כותרת זו. בלי הפפריקה ועם סויה, דבש ורוטב צילי. איפה המתכון ? היה כל כך טעים !!!

1 2 3 6