


עוף עם בורגול בתנור
אני מתה על ארוחות בסיר אחד, פטנט נפלא לארגן ארוחה בלי לעבוד קשה. ערבוב הטעמים משגע הכל ביחד מתערבב ולמורק נותר להתענג על כל ביס טעים.
4 מנות
מרכיבים:
12 שוקיים
כוס וחצי בורגול
2 גזרים חתוכים למקלות
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
תיבול לשוקיים:
שליש כוס שמן
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
הכנות:
1. לתבל את השוקיים ולהשרות כשעה.
2. לתת טיגון לבשר (זהירות השמן חם) מכל הכיוונים ולשמור בצד.
3. להשרות את הבורגול כחצי שעה במי ברז. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להעביר את השוקיים לסיר, להעביר את הבורגול לסיר להוסיף מים ולתבל.
5. לכסות ולאפות כשעה, להוריד את המכסה לעוד 5 דקות אפייה.
גולשים מכינים וממליצים:
רעיה : “ניקי יקרה מאוד, נגמר לנו הגז שבוע שעבר והכנתי את המתכון הזה פשוט הצלחה גדולה!!! הבטחתי לרשום לך פה תודה גדולה!! אין לך מושג כמה את עוזרת ברגעי משבר.. יבורכו ידיך!!”
נטע : “מתכון מעולה ממש!!!תודה רבה!!”
הי ניקוש
האם במקום בורגול אפשר לשים חיטה?
חוזרת לעדכן שיצא טעים טעים טעים ותוך יומיים הסיר חוסל!
ניקי בוקר טוב, יש לי 4 כרעיים , זה גם טוב,?