בולונז פרגיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז פרגיות

בולונז פרגיות

ידוע לכולם איך מכינים בלונז אבל אני בעד לשנות וכמה שאפשר. היו לי פרגיות היה לי ספגטי שם זה כבר הגיע אל הסיר לבד. רוטב נהדר הספגטי ספג את כל הטעמים, פשוט קל וטעים.

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ פרגיות חתוכות קטן
200 ג’ ספגטי
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
שן שום קצוצה
בצל קצוץ דק
1/4 כוס יין אדום
כף רסק עגבניות
קורט קינמון
כף פפריקה
כוס וקצת מי ברז
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן להוסיף  את הגזרים ולטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את הבצל והשום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את הפרגיות ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 5 – 6 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לפרגיות, מומלץ לערבב ולתת לזה לעמוד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.

16514 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בולונז פרגיותבולונז פרגיותבולונז פרגיות

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי אורבן

בוקר טוב ניקי מתאים להוסיף פסטה צינורות או ספגטי רגיל?

Eti Cohavi

יצא אליפות!!

שלום היה טעים מאוד אבל האתר סתמי ביותר

d

חן

אשמח לתשובה האם אפשר יין לבן במקום האדום? או לוותר לחלוטין על יין? אני רוצה לבשל הערב.. תודה ⁦⁩

חן

אפשר יין לבן במקום האדום?

נועם

היי ניקי
יש לי כמה שאלות..
1. היין במנה יתאים לילדים ? ואן כן יין לקידוש זה בסדר?
2. אם ארצה להוסיף עגבניות מרוסקות בקופסה כמה להוסיף?