בולונז פרגיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז פרגיות

בולונז פרגיות

ידוע לכולם איך מכינים בלונז אבל אני בעד לשנות וכמה שאפשר. היו לי פרגיות היה לי ספגטי שם זה כבר הגיע אל הסיר לבד. רוטב נהדר הספגטי ספג את כל הטעמים, פשוט קל וטעים.

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ פרגיות חתוכות קטן
200 ג’ ספגטי
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
שן שום קצוצה
בצל קצוץ דק
1/4 כוס יין אדום
כף רסק עגבניות
קורט קינמון
כף פפריקה
כוס וקצת מי ברז
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן להוסיף  את הגזרים ולטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את הבצל והשום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את הפרגיות ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 5 – 6 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לפרגיות, מומלץ לערבב ולתת לזה לעמוד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.

6500 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בולונז פרגיותבולונז פרגיותבולונז פרגיות

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
אנהאר

היי ניקי, אפשר במקום הפפריקה להשתש בתבלין אחר?

חיה

יצא מעולה!!!!
קל להכנה וטעים!!!
לא לוותר על היין האדום
רוצו להכין.
ארוחה מושלמת לסוכה
תודה רבה ניקי

גילת

הי ניקי,
האם אפשר לטחון את הפרגיות במקום לחתוך לחתיכות קטנות?
ושאלה נוספת- אם כן, האם אפשר לעשות את אותו מתכון של בולונז הודו על פרגיות טחונות?
תודה רבה,
גילת

נועה

יצא מעולה!!! חוסל, מחר אכין חדש לשבת

נועה

הי ניקי, האם ניתן לוותר על היין? מה היית ממליצה להוסיף במקומו?
תודה