בורגול עם בשר טחון ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורגול עם בשר טחון ותפוחי אדמה

בורגול עם בשר טחון ותפוחי אדמה

אני תמיד בעד חיים קלים במטבח במיוחד מתכונים שיש בהם הכל בשר ועוד תוספות, אני לא עצלנית מה פתאום אבל לפעמים זה כיף לעשות קיצורי דרך במיוחד שיוצא כזה טעים נכון ? אני גם אוהבת את זה שיש פחות כלים לשטוף….
מתכון טעים ביותר שעושה את החיים עוד יותר קלים.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר טחון
כוס בורגול
2.5 כוסות מים
2 תפוחי אדמה
בצל חתוך
שן שום
כפית פפריקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פפריקה גרוסה
מעט כורכום
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את התפוחי האדמה לקוביות קטנות (חשוב), לשים בסיר רחב שמן בכמות שתכסה את התחתית, להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי בחישה עד שהם מזהיבים מעט, בערך 10 דקות.

2. לחצות את הבצל ולפרוס דק ולהוסיף לתפוחי אדמה, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

3. להזיז הצידה את התפוחי אדמה (אני חוסכת בכלים) תפנו את מרכז הסיר כמה שיותר להוסיף את הבשר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לערבב את הבשר עם התפוחי אדמה.

4. להוסיף את הבורגול תבלינים ואת המים, להרתיח לכסות ולהנמיך את האש לבשל 15 דקות להשאיר מכוסה 20 דקות נוספות.

5. לערבב בעדינות ולהגיש.

הוגש עם לביבות ירק, מרק בשר

כדאי לדעת ש…
הכל נעשה בסיר אחד בורגול ובשר ביחד, ניתן להכין יום קודם, אין צורך להשרות את הבורגול קודם.

7685 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “היי ניקי! עכשיו ממש סיימתי להכין את הבורגול לצהריים. יצא מעולה!!! איזה כייף שהכל בסיר אחד!!
המתכונים שלך עושים פלאים במטבח. תודה !!!”

אראל : “הכנתי פעמיים ויצא פגז!!
מתכון מאוזן ופרקטי. והכי חשוב טעים להפליא!!”

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

יצא מושלם טעים לכל המשפחה
תודה רבה ניקי

סיון טאפירו

פשוט ומושלם הילדים ממש אוהבים את זה תודה

שירן

היי ניקי
גזר במקום תפו”א ילך?

רוי סימונובסקי

צרחך להשרות את הבורגול או ישר מהשקית?

מורן

יצא מושלם! תודה רבה ניקי

מיטל

מנה מעולה!!! קל ונוח מבלי ללכלך עוד כלים. תודה!!