נזיד עדשים ובשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נזיד עדשים ובשר

נזיד עדשים ובשר

כמה אפשר לטעום מתבשיל אחד ? בסופו של דבר משהו אמור להגיע לשולחן נכון ? הרוטב משגע סמיך עשיר העדשים מוסיפות את שלהן, האסאדו רך ומלא טעמים. עדיף  תמיד להכין יותר זה כל כך טעים תבשיל קלאסי לארוחת שבת.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר אסאדו חתוך חתיכות בינוניות
בצל גדול
חצי כוס עדשים שחורות
5 גזרים
3 שיני שום
כפית רסק עגבניות
מעט סוכר
3 כוסות מים
כפית שטוחה פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לבשל את העדשים כ 5 דקות לסגור את האש ולהשאיר מכוסה 40 דקות נוספות.

2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן, לצפות את נתחי הבשר בקמח לנער שאריות ולטגן מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף לבשר, לחתוך את הגזר למקלות ולהוסיף לבשר, לפרוס את השום לפרוסות ולהוסיף לסיר.

3. להוסיף תבלינים, רסק, סוכר ולכסות במים וקצת יותר, לסנן את העדשים מהמים ולהוסיף לתבשיל.

4. לבשל כ 3 וחצי 4 שעות הבשר אמור להיות רך רך בסיום הבישול.

להגיש עם פוקצ’ה הרוטב הורס!

35781 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נזיד עדשים ובשרנזיד עדשים ובשרנזיד עדשים ובשר

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת שדה

בוקר טוב ניקי יקרה,
האם בשר כתף מספר 5 הולך עם התבשיל הזה ? ואם כן – כמה שעות בישול ?
תודה רבה …

מירי

הי ניקי רציתי לשאול איזה עדשים טובות למזדרה

ענת שדה

היי ניקי,
האם אפשרי להכין את התבשיל הזה עם קוביות אונטריפ ?
תודה רבה ❣

אור ב.

שלום ניקי יש לך מתכונים מאלפים (בשני מובנים)
יש אפשרות לוותר על הרסק עגבניות?

חני

היי ניקי,
אפשר להוסיף למתכון פטריות טריות?

שירה בן ניסן

לניקי אני רוצה להכין את הגלידת מסקרפונה קפה ראיתי תסירטון של זה אבל אני לא מוצאת פה תמתכון
מה אפשר לעשות?
תודה רב על כל המתכונים המעלפייים☕☕☕☕

ננסי

אם יש לי אפשרות או עדשים כתומות או ירוקות,
מה עדיף??
אין לי שחורות…..

1 4 5 6