נזיד עדשים ובשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נזיד עדשים ובשר

נזיד עדשים ובשר

כמה אפשר לטעום מתבשיל אחד ? בסופו של דבר משהו אמור להגיע לשולחן נכון ? הרוטב משגע סמיך עשיר העדשים מוסיפות את שלהן, האסאדו רך ומלא טעמים. עדיף  תמיד להכין יותר זה כל כך טעים תבשיל קלאסי לארוחת שבת.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר אסאדו חתוך חתיכות בינוניות
בצל גדול
חצי כוס עדשים שחורות
5 גזרים
3 שיני שום
כפית רסק עגבניות
מעט סוכר
3 כוסות מים
כפית שטוחה פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לבשל את העדשים כ 5 דקות לסגור את האש ולהשאיר מכוסה 40 דקות נוספות.

2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן, לצפות את נתחי הבשר בקמח לנער שאריות ולטגן מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף לבשר, לחתוך את הגזר למקלות ולהוסיף לבשר, לפרוס את השום לפרוסות ולהוסיף לסיר.

3. להוסיף תבלינים, רסק, סוכר ולכסות במים וקצת יותר, לסנן את העדשים מהמים ולהוסיף לתבשיל.

4. לבשל כ 3 וחצי 4 שעות הבשר אמור להיות רך רך בסיום הבישול.

להגיש עם פוקצ’ה הרוטב הורס!

10688 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נזיד עדשים ובשרנזיד עדשים ובשרנזיד עדשים ובשרפוקצ'ה

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

הכנתי היום ויצא מאוד מאוד טעים!!! לא היה לי פפריקה ובבשר השתמשתי בכתף ובכל זאת יצא מוש! תודה על מתכון ממכר (נוסף)!

שרית

שלום שלום
האם אפשר עם בשר כתף ולא אסאדו?

ניר

היי אפשר להכין עם בשר חזה בקר טרי?

תמר

אני רוצה להכין בסיר לחץ-להכניס לסיר כבר את הירקות? כמה זמן?

אביגיל

הי! יש אפשרות לשים בתנור במקום על האש?

עדי

היי ניקי צריך להרתיח את האסאדו לפני או שאין צורך ?

מירי

נראה מעולה!
כמעט כל השבת מהמטעמים שלך: לחמניות, חטיפי בשר, עוגת מייפל, אנטיפסטי, סלטים, תבשיל עוף ואורז..
מודה לך על מתכונים נפלאים ושמחתי לראות אותך סוף סוף..
את מקסימה:)
תבורכי:)