יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות בבירה

20 פברואר 2018
(Visited 17,976 times, 4 visits today)
פרגיות בבירה

פרגיות בבירה

פרגיות בבירה, איזה ריחות נהדרים, תבשיל מעולה וכל כך טעים! הפרגיות יוצאות רכות ושוות. פשוט לחסל את הסיר בכיף ולהנות מכל ביס טעים. תבשיל משגע ביותר.

מרכיבים:

600 ג' פרגיות חצויות
20 פטריות שמפיניון
2 בצלים
3 שיני שום
כוס וחצי בירה שחורה
כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
1/3 פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

  • חזה עוף מוקפץ עם תפוחי אדמה

    היום אני מכינה ארוחת צהריים לילדים ולא שניצל וממש בא לי להכין משהו טוב, הלכתי על חזה עוף עם טעמים טובים הוספתי תפוחי אדמה שיצאו רכים וזהובים והכי יפה הם ספגו את כל הטעמים של החזה עוף.
    הקפצתי הכל ביחד נשנשתי תוך כדי ומזה נהנתי איזה כיף של ארוחת צהריים עם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    אין כאן התעסקות ויש כאן תוצאה נהדרת חזה עוף רך מוקפץ עם תפוחי אדמה זהובים, הוספתי סלט ירקות ליד ובשבילי חצילים מוחמצים.
    אין כמו ארוחת צהריים טובה, תודה רבה הייתי כאן 🙂

    4 מנות

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

הכנות:

1.  לחתוך את הבצלים לקוביות, לחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולטגן כדקה תוך כדי ערבוב.

2. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות מידי פעם לערבב.

3. להוסיף את הבירה ושאר המצרכים לערבב קמח ורבע כוס מים ולהוסיף למחבת לבשל שתיים שלוש דקות.

4. לחצות את הפרגיות להוסיף למחבת לבשל 20 דקות מכוסה חלקית.

פרגיות בבירהפרגיות בבירה

הרשם
עדכן
31 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות