פרגיות בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות בבירה

פרגיות בבירה

פרגיות בבירה, איזה ריחות נהדרים, תבשיל מעולה וכל כך טעים! הפרגיות יוצאות רכות ושוות. פשוט לחסל את הסיר בכיף ולהנות מכל ביס טעים. תבשיל משגע ביותר.

מרכיבים:

600 ג’ פרגיות חצויות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
3 שיני שום פרוסות
כוס וחצי בירה שחורה
כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן, להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות. להוסיף את שיני השום ולהמשיך לטגן. להוסיף את הפטריות לטיגון של שתי דקות.

2. להוסיף את הבירה ושאר המצרכים, לערבב את הקמח עם רבע כוס מים ולהוסיף.

3. לבשל כשתיים שלוש דקות ולהוסיף את הפרגיות.

4. להנמיך את האש לנמוכה בינונית ולבשל כ 20 דקות, מידי פעם לנער את הסיר בקטנה.

8720 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות בבירהפרגיות בבירהפרגיות בבירה

8
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

מתאים לילדים ניקי? בירה..

יעל

היי ניקי,
קודם כל תודה על האתר הנפלא.
מה אפשר לשים במקום פטריות ?
תודה

אניה הולנדר

ניקי מדהימה,
נשאר לי קצת מהרוטב והשתמשי בו לבישול כרוב ויצא מ ע ו ל ה

מיכל

היי ניקי, צריך להפוך את הפרגיות אחרי שהן על המחבת?

נעמי

יצא מעולה! עם בירה לבנה.