פרגיות בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות בבירה

פרגיות בבירה

פרגיות בבירה, איזה ריחות נהדרים, תבשיל מעולה וכל כך טעים! הפרגיות יוצאות רכות ושוות. פשוט לחסל את הסיר בכיף ולהנות מכל ביס טעים. תבשיל משגע ביותר.

מרכיבים:

600 ג’ פרגיות חצויות
20 פטריות שמפיניון
2 בצלים
3 שיני שום
כוס וחצי בירה שחורה
כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
1/3 פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1.  לחתוך את הבצלים לקוביות, לחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולטגן כדקה תוך כדי ערבוב.

2. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות מידי פעם לערבב.

3. להוסיף את הבירה ושאר המצרכים לערבב קמח ורבע כוס מים ולהוסיף למחבת לבשל שתיים שלוש דקות.

4. לחצות את הפרגיות להוסיף למחבת לבשל 20 דקות מכוסה חלקית.

14460 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות בבירהפרגיות בבירה

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

הי ניקי, הכנתי בשבוע שעבר ויצא מעולה!
האם אפשר להכין עם חזה עוף במקום פרגיות?

טל שש

במה אפשר להחליף את התבלין לפרגיות? למיטב ידיעתי אין כזה איפה שאני גרה.

אלי

היי ניקי
אפשר עם בירה לבנה?