פרגיות בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות בבירה

פרגיות בבירה

פרגיות בבירה, איזה ריחות נהדרים, תבשיל מעולה וכל כך טעים! הפרגיות יוצאות רכות ושוות. פשוט לחסל את הסיר בכיף ולהנות מכל ביס טעים. תבשיל משגע ביותר.

מרכיבים:

600 ג’ פרגיות חצויות
20 פטריות שמפיניון
2 בצלים
3 שיני שום
כוס וחצי בירה שחורה
כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
1/3 פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1.  לחתוך את הבצלים לקוביות, לחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולטגן כדקה תוך כדי ערבוב.

2. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות מידי פעם לערבב.

3. להוסיף את הבירה ושאר המצרכים לערבב קמח ורבע כוס מים ולהוסיף למחבת לבשל שתיים שלוש דקות.

4. לחצות את הפרגיות להוסיף למחבת לבשל 20 דקות מכוסה חלקית.

14366 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות בבירהפרגיות בבירה

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

היי ניקי,
האם כדאי להשרות את הפרגיות בבירה לפני ההכנה?

תמר

לא כתוב כמות מצרכים… כצה בירה?

מירב

מתאים לילדים ניקי? בירה..

יעל

היי ניקי,
קודם כל תודה על האתר הנפלא.
מה אפשר לשים במקום פטריות ?
תודה

אניה הולנדר

ניקי מדהימה,
נשאר לי קצת מהרוטב והשתמשי בו לבישול כרוב ויצא מ ע ו ל ה

מיכל

היי ניקי, צריך להפוך את הפרגיות אחרי שהן על המחבת?

נעמי

יצא מעולה! עם בירה לבנה.