עוף עם פטריות בקוקי
מתכון פשוט ביותר הכל נכנס לקוקי ואני נותנת לשקית לעשות את הקסם שלה 🙂 העוף רך ונימוח מתאים לילדים, הפטריות מקבלות את הטעם הנהדר של העוף, מנה עיקרית נהדרת בכלום עבודה והכל הודות לשקית הקסם.
5 דקות הכנה ואת כל השאר עושה התנור, מושלם נכון ?
4 מנות
מרכיבים:
קילו חלקי עוף (ללא החזה)
בצל גדול
250 ג' פטריות שמפיניון
3 שיני שום
כף שטוחה פפריקה
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לשים במחבת חמה 3 – 4 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות לטגן שתי דקות לפרוס את השום להוסיף לבצל לטגן עוד שתי דקות, לחתוך את הפטריות לרבעים להוסיף לבצל לטגן שתי דקות תוך כדי בלישה ולהוריד מהאש.
3. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות ולהעביר לשקית קוקי, להוסיף 1/4 כוס מים לחורר שלושה חורים.
4. לאפות כשעה. להעביר לתבנית ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות.
כדאי לדעת ש…
רוצים לעשות על הגז ? תוסיפו את כל המצרכים לבצל תוסיפו עוד שתי כוסות מים ותבשלו כשעה. אפשר לוותר על 20 דקות מחוץ לשקית , תוסיפו עוד דקות אפייה עם השקית. אפשר להכפיל את כמות הפטריות.
גולשים מכינים וממליצים:
חוי : "יצא פשוט מושללללם
הילדים פה לא מפסיקים לאכול
ואני מדבר על תאומים בני שנה שפשוט מכניסים חתיכות של עוף לבד לפה :)"