


עוף עם פטריות בקוקי
מתכון פשוט ביותר הכל נכנס לקוקי ואני נותנת לשקית לעשות את הקסם שלה 🙂 העוף רך ונימוח מתאים לילדים, הפטריות מקבלות את הטעם הנהדר של העוף, מנה עיקרית נהדרת בכלום עבודה והכל הודות לשקית הקסם.
5 דקות הכנה ואת כל השאר עושה התנור, מושלם נכון ?
4 מנות
מרכיבים:
קילו חלקי עוף (ללא החזה)
בצל גדול
250 ג’ פטריות שמפיניון
3 שיני שום
כף שטוחה פפריקה
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לשים במחבת חמה 3 – 4 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות לטגן שתי דקות לפרוס את השום להוסיף לבצל לטגן עוד שתי דקות, לחתוך את הפטריות לרבעים להוסיף לבצל לטגן שתי דקות תוך כדי בלישה ולהוריד מהאש.
3. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות ולהעביר לשקית קוקי, להוסיף 1/4 כוס מים לחורר שלושה חורים.
4. לאפות כשעה. להעביר לתבנית ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות.
כדאי לדעת ש…
רוצים לעשות על הגז ? תוסיפו את כל המצרכים לבצל תוסיפו עוד שתי כוסות מים ותבשלו כשעה. אפשר לוותר על 20 דקות מחוץ לשקית , תוסיפו עוד דקות אפייה עם השקית. אפשר להכפיל את כמות הפטריות.
גולשים מכינים וממליצים:
חוי : “יצא פשוט מושללללם
הילדים פה לא מפסיקים לאכול
ואני מדבר על תאומים בני שנה שפשוט מכניסים חתיכות של עוף לבד לפה :)”
היי ניקי, אחרי הבישול של השעה, כתבת שצריך להוציא מקוקי ולהכניס לעוד 20 דקות בכלי מתאים. האם צריך לכסוףת את הכלי עם נייר כסף או להשאיר פתוח?
ניקי המלכה, יש לי שאלה קטנה… במידה ואין לי תבלין לפרגיות, אפשר לשים במקום תבלין גריל עוף למתכון הזה?
היי ניקי!!
אני מתה על האתר שלך אבל בבקשה (!!!!!!) תפסיקי לשנות מתכונים שהעלית!!!
המתכון של האורז אפוי עם בטטה כבר נעלם מהאתר, למתכון הזה החלפת את התמונה והכמויות, יש עוד מתכון שאני כבר לא זוכרת איזה שחיפשתי ואני כבר לא מוצאת, זה פשוט מתסכל מאוד.
אני ממש מתחננת, אל תשני מתכונים שכבר העלית. הם מוצלחים, ואנחנו צריכות שהם יישארו בדיוק אותו דבר כדי שיהיה לנו קל למצוא אותם.
תודה רבה.
הי ניקי, לכמה כרעיים התיבול מתאים? אני רוצה להכין 4 כרעיים מופרדות.
תודה!
שלום ניקי:) מה שלומך?
האם אפשר להכין את הכל בסיר על הגז ?
היי מה אפשר לשים במקום תבלין לפרגיות?
היי ניקי יקרה, אם אני רוצה להכין את התבשיל הזה לארוחת שישי בערב אך מעוניינת להכינו בשישי בבוקר, איך את מציעה לאחסן ולחמם בערב? לשים במקרר בצהריים ולחמם בתנור לפני ההגשה?